Mit tegyek? Meddig tűrjem még a megalázást? Apósomról van szó.
Az van, hogy apósom folyton megaláz. Minden ok nélkül állandóan belémköt.
Az a nagy problémája, hogy szabolcsi vagyok, és hogy félig cigány. Mióta ezt megtudta, állandóan minden cigány k.u.r.v.ának és szabolcsi r.i.b.a.n.cnak elhord.
Szóltam már a férjemnek, de azt mondta, hogy hagyjam rá, mert idős (60+).
Próbáltam már szépen megkérni, hogy fejezze be, mert nekem rosszul esik, de nem fejezi be. Félek, hogy egyszer úgy felhúz, hogy meg fogom ütni.
Itt az esős idő, alacsonyan szállnak a kamutopikok...
:-D
Kedves XY bácsi!
Igazán sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatai vannak a cigányokkal, de elárulná, hogy én mivel szolgáltam rá a haragjára? Pontosan mi volt az a tettem, ami miatt ennyire gyűlöl engem? Vagy tényleg csak a származásom a baj? Nem gondolja, hogy ez meglehetősen korlátolt emberre vallana (és egyébként milliók halálát okozta már a történelem során)?
2-es hozzaszóló:
Ez nem cukkolás. Ez bántás.
3-mas hozzászóló:
Mégis miért lenne kamu a kérdés?
4-5 hozzászóló:
Az a baj, hogy együtt élünk ikerházban. És úgy van átalakítva, hogy a nappali és a garázs közös.
Provokatív kamu.
Hogy honnan gondolom: az após nyilván már a házasság előtt tudja, hogy a meny cigány. Az após nem mond összeveszési indok nélkül ilyeneket a menyének. A 60 éves nem annyira idős, hogy bármit rá kéne hagyni. Az meg, hogy meg fogod ütni, ordító cigányellenes provokáció.
8-as hozzászóló:
Nem tudta, mert nem látszik meg rajtam. Csak félig vagyok cigány apám részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!