Mit csináljak az anyósommal?
Értsed meg, hogy az általad leírt, anyósviszonylatú humanoid létforma érdemtelen a segítségre. A gyerek ruhája, fogszabályozója, karateedzésére fordítandó pénz megy erre.
Bár, ha a férjed és a te nettód együtt 800.000-1M, akkor anyagilag vállalható lehet a dolog. Kerestek ti ketten ennyit?
Elmondom én mit csináltam, hátha segít.
Az én anyám detto ugyanez volt, 2 kézzel szórta a pénzt, csak nem a sajátját. Mamám nyakára költözött, amikor apám elhagyta, akkor összeszedett 1 pasit és ketten élősködtek rajta. Mamámnak én fizettem a gyógyszereit is, mert arra nem maradt pénze, hogy kiváltsa magának.
Amint volt egy x hónapos állása, felvett egy hitelt, amit nem fizetett. Aztán kiváltotta egy nagyobbal. Mamám közben meghalt (talán szerencse is, hogy nem élte meg) és eljelzálogosították a házát, amit sajnos anyám örökölt és amiért a nagyszüleim nagyon sokat dolgoztak.
Akkor is jött hozzám, lelki terrorral próbált meg rám hatni, hogy fizessek ki neki 20 milliót. Természetesen elhajtottam. Utána fenyegetőzött, zaklatott engem és a feleségemet is, a pasija is éjszakánként hívta a feleségem és fenyegette. Akkor feljelentettük őket. Egy fillért sem adtam neki, a házat azóta elárverezték. Nem tudom hol laknak de nem is érdekel. Tizenéve nem láttam anyámat, gondolom majd valaki értesít ha meghalt, de az sem fog érdekelni.
Ez lesz a jó megoldás, csak akkor lépjétek is meg!
Azt a részét nem értem, hogy a telkéért miért kell havonta fizetni?
Már csak azért is fontos lesz a nevetekre íratni, mert ha az ő nevén lesz, akkor az is elúszik. Kérdés, hogy mit fog hozzá szólni, lehet, hogy bele se megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!