Anika2225 kérdése:
Szerintetek jogos a ferjem elvarasa?
Figyelt kérdés
A ferjem szuleivel nem jo a kapcsolatunk.Mivel lesz a kozos szulinapunk amit nem sokara tartunk a ferjem elvarna hogy a szulei is itt legyenek viszont nekem kellemetlen ez az egesz mivel en nem vagyok joban veluk s ok se velem.Jopofizni meg nincs kedvem.De a parom elvarna hogy tegyrk ugy mintha minden rendben lenne mikor meg tartottam a kapcsolatot veluk de nem erti meg hogy ez mar nem lesz olyan mint regen2019. nov. 29. 03:57
1/33 anonim válasza:
Az ő szülinapja is. Hozz egy kis áldozatot! Nem muszáj az ő családjával foglalkoznod, beszélgetned, ki-ki a magáéval törődjön. Kibírod azt a pár órát! Én is mindig görcsölök ilyesmiken, de rájöttem hogy felesleges! Meg kell próbálni békülni. Egyébként mi volt anyósékkal a baj?
2/33 anonim válasza:
Szerintetek jogos a felesegem elvarasa?A szuleimmel nem jo a kapcsolatunk.Mivel lesz a kozos szulinapunk amit nem sokara tartunk a felesegem elvarna hogy a szuleim ne legyenek itt legyenek viszont nekem kellemetlen ez az egesz mivel en joban vagyok veluk s ok is velem. A feleségemnek nincs jopofizni kedvem.De en elvarnam hogy tegyen ugy mintha minden rendben lenne mikor meg tartotta a kapcsolatot veluk de nem ertem meg hogy ez mar nem lesz olyan mint regen
3/33 anonim válasza:
Nem tudom mert lehet hogy ok ilyenek s akkor csak annyit tehetsz hogy nyelsz en hagyd magad mert tudom hogy nincs mindig minden rendben de tudni fogod mi a helyes lepes amikor mar minden rossznak latszik kitartas
4/33 anonim válasza:
Éppen az előbb olvastam ugyanezt a "testvér fórumon". Mit mondjak?
5/33 anonim válasza:
Én megtenném és megteszem a való életben is a párom kedvéért. Csak a szülei, ha igényli, hogy ott legyenek, akkor legyen. Nem azt kérte, hogy költözz össze velük, hanem csak hogy egy délutánt bírj ki.
Ha valóban nem jönnek ki, akkor legközelebb nem lesznek hívva úgysem.
6/33 anonim válasza:
Miért a kérdező hozzon áldozatot ? Nem tarthatnának két bulit? Vagy a férj töltsön egy napot a szüleivel? Valamilyen közös program nem jöhetne szóba? Miért kell a felesége napját tönkretenni, ha nem olyan emberekkel akar lenni akiket nem szeret?
7/33 anonim válasza:
Tudod, hogy mit szoktak a bölcsek mondani? "Az elvárások a csalódások forrásai."
Ő elvárja, te viszont eldöntöd, hogy mit teszel és aszerint cselekszel.
8/33 anonim válasza:
Megette a fene azt a párkapcsolatot, amelyben elvárások vannak, tehát nem egyenrangúak a felek.
9/33 anonim válasza:
Ha ennyire velük akar lenni, akkor menjen szépen látogatóba, téged meg hagyjon békében.
10/33 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel.
Nem kell teljesíteni a másik elvárását, szóval nem kellenek oda a nem kívánt szülők. Én is elmennék a haverokkal berúgni a szülinapomon, ne várja el a feleségem, hogy vele szülinapozzak. Mindenki boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!