Vőlegényemet (30 éves) az apukája napi 5-10x is hívogatja. Ez normális?
Igen, van akinél ez normális.
De az ország tele van büdös parasztokkal, akik szerint az a normális, hogy 18 évesen kivágják a gyereket az utcára és nem törődnek vele tovább.
Ha ők úgy csinálták és megszokták év tizedeken keresztül, akkor az a normális.
Bár az ilyen nők mindent elkövetnek hogy össze veszítsék a család többi tagját.
Tépjed a hajad , én még adnék akkora sallart is hogy nem csak a telefon csengene hanem a füled is.
Nem biztos,hogy valóban erre kíváncsi,hogy "evett-e".
Lehet ez egyfajta ürügy a hívogatásra.
Így nem tudhatjuk.
De akkor sem normális,sőt fárasztó is.
Valamelyik nap olvastam itt kérdést,hogy normális-e ha egy felnőtt napi szinten beszél a szüleivel.
Szerintem nem.
Egyszerűen mindenkinek meg kellene,hogy legyen a saját élete.A napi szintű kommunikáció túlzás.
Ez általában arról szól,hogy a szülőnek nincs jobb dolga,mert vagy nyugdíjas,vagy nem kell annyi dolgot ellátnia,mint egy felnőtt embernek,akinek mondjuk 1000 más dolga van,nincs ideje unatkozni.
Az a baj,hogy sok idősebb embernek nincs semmi hobbija,nincs is miből az az igazság,így marad a locsifecsi,vagy a pletykálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!