Valaki volt hasonló helyzetben? Mi a teendő?
Párom édesanyjáról van szó, mentális beteg elég durván. Mikor összejöttünk erről én nem tudtam... Több konfliktusunk volt, több példa volt rá, h szó szerint kidobott, én bevallom őszintén, h volt h visszaszóltam, amit nem kellett volna igen, de soknak éreztem.
Banális dolgokon akad ki, holott persze értem, h beteg.
Ma már ott tartunk, h én nem teszem be oda a lábam, egyrészt allergiás vagyok a porra, ő nem takarít semmit, megkaptam, h milyen nőszemély vagyok, biztos otthon nálunk minden steril és igényes.Másrészt, kidobott, mert egyik hozzátartozóm elhunyt, és ne a barátomnak panaszkodjak, menjek el, nem az ő dolguk ez.
Full rendes voltam vele, vittem kávét, ajándékot stb. Szülinapomra eljött. Haragszik azért mert zuhanyozni merek ott vagy mert lehúzom a wc-t és az plusz költség. Nem dolgozik egyébként.
Egyik alkalommal ott maradt egyik pólóm, nem mosta ki mert IDEGEN vagyok. Közben az én anyukám a barátom alsóneműit is kimossa. Nonszensz.
Félek mi lesz a jövőben, ha netán lesz babánk. :(
23 éves vagyok, barátom 25. 2 éve járunk.
És mielőtt rákérdeznétek, igen, szóltam a barátomnak, ezeregy veszekedésünk volt emiatt, h ő jöhet hozzánk, az ő anyjához én nem.
Barátom nem akar lemondani az anyjáról, én se kérhetem erre, csak fáj, hogy az ismerőseim mind mennek anyóshoz ebédre- vacsira, nekem meg agy pohár vízre sincs ott jogom, nem vagyok züllött, egyetemet fejeztem, dolgozok, nem iszo, szeretem a gyerekeket, jólelkű vagyok stb. Más örülne, ha ilyen menye lenne. Beteg ember tudom, és nem lesz jobban soha. Mi a teendő ilyenkor
6-os vagyok.
Nem ok nélkül utál. Az ilyen anyósnak (az enyémnek is) már az is ok,hogy megjelentél a fia életében. Nem téged utál,hanem azt,hogy felnőtt a pici fia,és már nem ő az egyedüli nö az életében. Bárkit utálna a fia mellett.
De tényleg jó lenne megtudnod,milyen mentális betegsége van.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Utolsó: minek vagy vele, ha veled gonoszkodik a párod?
Az tény, h az ő édesanyja, de mit tehet szerintetek? Mert amikor mondom neki, hogy fáj stb azt válaszolja, h tudja megérti, de nem tudja őt megváltoztatni, nem vele élünk, h mindig lássam, ezen kivül más ötlete nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!