Van itt olyan akit annyira irritál az anyósa hogy ha meglatja öt már rosszul van tőle?
más rokonnal vagyok így.
Nem bántott...de annyira irritáló, hogy meg tudnám ölni ..megjelenik, a gyomrom görcsbe rándul, a karom remeg teljes hosszában, a mellkasommal együtt
Engem. Felfújódtam, amikor menni kellett hozzá.
Most már őt irritálja, hogy nem megyek jópofizni, miközben hátba támadott nem is egyszer.
Az hagyján ha csak látom de ha meg is szólal... :D :D
Szerintem ő is ugyanígy van velem, rettentően irritálom mert a családom nem gazdag és mert a személyiségem nem olyan akit ugráltathat (a férje és a lánya igen, a fia nem, utóbbi talán ezért is van velem). Folyamatosan kötekszik, a szemembe nyal, a hátam mögött pedig ócsárol, én ezért vagyok rosszul tőle. Nem bírom a kétszínű embereket, akkor se ha az a saját rokonom, nemhogy ha a másé.
Öt anyós mindenkit irritálna... 😃😉
De a viccet félretéve: van egy olyan mondás is, hogy "nézd meg az anyját, vedd el a lányát". Persze ez inkább azt jelenti, hogy idővel a párod is majd olyan lesz/lehet, mint most az anyósod. És ha nem vagy képes elviselni őt (nem öt!), lehet később a párodnak sem fogod akceptálni a dolgait. Anno ugyebár a párodba szerettél bele, az anyós (/após) meg hozzátartozó "utánfutó". Próbálj meg vele nem ellenséges lenni, minimum semleges! Ha magadban változtatsz a hozzáállásoddal, javulni fog a helyzet. Végülis neki köszönheted a párod. Ha igazán szereted, még hálás is lehetnél neki. Amúgy nekem 2 anyósom is van (válás miatt a régi és az új), de mindegyikkel jó a viszonyom. Illetve a régivel már "csak" semleges. Mindenki jobban jár, ha te is minimum semlegesen állsz a témához. Így még a pároddal is javulhat a kapcsolatotok, legyen az bármilyen jó is. Persze nem vagyok a helyedben, biztos nem lehet könnyű neked (sem). Sok sikert, békességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!