Nem szeretnék a közel jövőben gyereket de erőltetik. Szerintetek?
Az anyósom beteg, a férjed meg egy töketlen kisfiú.
Van olyan helyzet, amikor suàmíthatsz rá?
A gyerek-téma magánügy, akár akarsz (márazonnal/majd egyszer valamikor/2-5 éven belül, stb), akár nem(=soha, semmilyen körülmények között).
A pároddal meg kell, hogy osszátok egymással amit erről gondoltok, mert ha épp a két vegletet képviselitek, abban nincs lehetőség kompromisszumra, nem leht "kicsit, de nem nagyon" gyereketek, ugye.
Az összes többi ember felé megosztHATÓ a vélményed/véleményetek, ha úgy érzed, vagytok olyan viszonyban, de igazság szerint semmi közük hozzá.
Értem, hogy a mama nagyon unokázna már (izé, én is, bár még 10 év alatti a fiam, es kvára nem arra vágyom, hogy 6-8-10 éven belül legyek nagyi, na szóval érted :) ), és aggódik, hogy összejön-e, megéli-e, minden rendben lesz-e, és vannak kockázatok valóban, amikkel ő manipulálni igyekszik, de ez akkor is manipuláció, barmilyen céllal teszi is.
Szerintem önző, amiért a saját unoka iranti vágyát a ti céljaitok elé helyezi.
Ez a gyerek dolog ha fejreáll sem fog akkora valtozást generálni az ő személyes életében, mint a tiédben/tiétekben.
Semmi de semmi joga vegzálni emiatt, pletykálni és teleríni a falut teged áztatva pedig végképp nem...
Lehet, hogy a szemében együttérzőnek mutatkozik a közönség, de a háta mögött a többség bizony elszörnyed azon, hogy milyen ember, és mennyire nem képes tiszteletben tartani a határokat.
A párod véleménye számit a tiéden kivül, semmi egyéb.
Ha szöges ellentéte a kettő egymásnak, akkor tipli.
Rábeszélni hagyni nem szabad magad, mert minimum 3 ember életét teheted tönkre egy ilyen nem saját meggyőződésből fakadó, ráderőszakolt döntéssel, akik közül az első a baba.
Kitartás, belülre figyelj ÉS a párodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!