Jogosan haragszom rá?
Sziasztok!
Próbálom rövidre fogni. 1 hónapja hazasodtunk össze a ferjemmel, 4 hónapos terhes vagyok. Anyukám sajnos multheten kedden meghalt. Anyosomnal van a problémám. Szetkurtolte a rokonoknak, szomszedoknak anyum halálát a megkerdezesem nélkül mondván családtag volt. (Egyszer talalkoztak az esküvőn ami ugye most volt) Persze mindenki részvét stb..rohadtul nem is ismerem őket kb mert eddig nem is találkoztunk szinte és pont ezért nem is akartam még elmondani. Majd közli anyósom unokahúga hogy természetesen jönnek a ferjevel a temetésre...
Igazából a terhessegemet is O mondta el mindenkinek..
Bőven elég baj nekem most Anyum de nem tudom hogy csak a hormonok miatt szívtam fel így magam miatta? Tulreagalom?
#6, a "titkolni" és a "nem szétkürtölni" között azért jelentős különbség van.
Igen, jogosan haragszol... nem lehet neki egyenesen megmondani, hogy fejezze be?
Részvétem anyukád miatt!
Egy kicsit lehet túlreagálod. Valóban nem fogsz emlékezni rá,kik voltak jelen a temetésen, amire tényleg az megy el, aki szeretne, ismerte az elhunytat, vagy annak családtagját. Ha ezt nem szeretnéd, legyen meg a szertartás csak a legközelebbi családtagok részvételével, és ne jelenjen meg sehol. Elhiszem, hogy most nagyon nehéz neked az egész, idővel jobb lesz.
Sajnos abban is lehet valami, hogy családtag volt, még ha nem is ismerték annyira egymást, hiszen az esküvőtök által családtagok lettek. A terhességed hírét, hát... örömében is elmondhatta, ha így volt, ne haragudj rá, de ha dacosan, duzzogva mondta, akkor az probléma. Férjednek mi erről a véleménye?
11!
Tehát anyós oda ment a sarki vadidegen fickóhoz és közölt e vele, hoyg meghalt ám a naszasszonyom? Vagy hangosbemondoval jarkalt korbe? Mert amugy kb minden halálesetet beletesznek a napilapokba, tehát eleve szét van kürtölve
Itt nem az a lényeg h titkolják e vagy sem megkérte ne mondja senkinek és mégis..
Na én 27 hetes terhes voltan megállt a baba szive mehettem szülni mondtam anyosomnak h ne mondja senkinek erre fel még javába vajudtam mikor hivta a főnökön páromat h részvétem...szerinted? Azt hittem hazaérek és megölöm...kifogása hogy hát csak 2 szomszédnak mondta ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!