Anyósom nem segít semmiben mióta megszültem. Szerintetek én várok el túl sokat?
Szülés után kezdődött mindem.
Császárral szültem. Anyukám velem volt az első hétben, hozzáteszem 2000km-ről utazott hozzánk. Ezután anyósom jött volna unokázni és picit segíteni nekünk, ahogyan ezt még a szülés előtt megbeszéltük. Kivett 2 hét szabit, ez alatt egyszer jött át hozzánk kb 3 órára, majd hivogatott, hogy üljek fel a buszra és menjek át hozzá, hogy babázhasson... Nyilván nem mentem (ha akartam sem tudtam volna). Minden esetre ez tüskét hagyott bennem, ja és persze azóta sem jött. Mindíg mi mentünk látogatóba.
Nemrég ismét műtöttek. Mikor hazajöttünk a kórházból, elkezdett rettenetesen fájni a fejem (epidurális érzéstelenítő volt). Olyannyira, hogy a babámat is csak minimálisam tudtam ellátni. Folyamatosan hánytam a fájdalomtól és szédültem. Persze itt sem jött, pedig csak két napról lett volna szó, ahol táppénzre ment volna, aztán utolsó pillanatban felhívott, hogy ha jobban vagyok akkor inkább megy dolgozni.
Nincs senkim a párom családján kívül itt. Persze ha lenne, nem érdekelne anyósom, viszont így nagyon bosszant.
Vagy velem van a gond? Mit gondoltok?
Azért emberségből csúnyán megbukott.
Tudjátok nem is az a baj, hogy nem segít, mert jó akkor ne segítsen, de akkor minek mondta a kérdezőnek, hogy számíthat rá? Talán ha nem ígéri be, akkor hívnak bébiszittert, vagy bármely alternatív megoldás működött volna.
Semmi gond szeritnem, ha nem akar babázni, ez rendben van, de a hazudozás és ígérgetés nincs.
Itt most nem a férjemről van szó, hanem anyósomról. Ő ígérte, hogy kivesz szabit, hogy babázzon és segítsen, aztán nem jött.
Sőt elvárja, hogy busszal utazgassak hozzá a picivel.
Persze az igaz, hogy nem oszthatom be az idejét, ezt nem is akarom. Csak akkor ne jöjjön ezzel a kétszínű dumával, hogy mennyire babázna és látni akarja az unokáját, meg persze segítene...
Nálunk is ilyen volt. Az a gond hogy az ő segítségétől meg is dögölhettem volna. De valahogy selytettem hogy csak a szája jár ezért inkább anyában bíztam és nem is csalódtam.
Egyébként a kérdezőnek valószínűleg nem az a baja hogy miért nem segít, hanem hogy miért nem segít ha megígérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!