Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kisgyerekes anyukák és anyósok...

Kisgyerekes anyukák és anyósok, anyukák? Szerintetek ez elítélendő?

Figyelt kérdés
2,5 éves kisfiam van és időnként(2-3 hetente beülök a gimnáziumi barátnőmmel beszéletni,kávézni.Kikapcsolódni.Az anyósom szerint nem vagyok anyának való,mert csak csavarogni járok.Szerintetek nem jár ez egy kisgyermekes anyának?A kicsire olyankor az apukája és volt hogy nagyi vigyázott.

2019. szept. 12. 12:49
1 2 3 4
 21/31 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Ez a minimum, ha nem akarja a férfi, hogy a felesége besavanyodott, csak a pelusról beszélni képes p..sa legyen. Én hamarabb is küldtelek volna. Előbb edzeni, utána kávézni is. Ez amiatt is kell, hogy bele ne fásulj a gyerekbe. Utána még jobban örülsz a gyereknek is.
2019. szept. 12. 17:29
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem téged,hanem azokat kell elitélni,akik beleavatkoznak az életedbe.
2019. szept. 12. 18:46
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha még hetente egyszer is kávézgatnál,az is bele férne. Az anyós meg ezek szerint az utcát sem hagyja el.
2019. szept. 12. 19:07
 24/31 anonim ***** válasza:
73%
Nekem fiam néha mamánál aludt még nem volt meg a hugi akkor apjával kikapcsolódtunk vagy nagytakaritottunk, a hugin dolgoztunk XD kell néha a kikapcsolódáy h utána feltöltődve tudj a gyerekkel foglalkozni
2019. szept. 12. 20:37
 25/31 anonim ***** válasza:
29%
2-3 hetente? unalmas életed lehet, van bébicsősz... Ha havonta elmennél nyaralni egy hétre se lenne nagy dolog.
2019. szept. 12. 21:12
 26/31 anonim ***** válasza:
94%

Ohh én is állandóan ezt hallgatom. Mondjuk nem anyóstól, ő ugyan így volt vele pedig nem mai csirke nyilván, neki is bőven volt élete a gyerekek mellett. Ami vicces, hogy én ezt pont más anyukáktól hallgatom. Gyakorlatilag versenyeznek rajta, hogy kinek rosszabb az élete és az a legjobb anya akit a legjobban tönkretett az anyaság. Múltkor kb 20 percet hallgattam két anyukát ezen vitatkozni, jött, hogy kinek a gyereke aludt rosszabbul, kinek a férje a nagyobb bunkó, kinek van kevesebb segítsége, melyik gyereknek volt rosszabb a hasmenése stb és próbálták túllicitálni egymást.

Én legalább heti egyszer eljárok egyedül vagy barátokkal, plussz legalább egy randis nap van a párommal is. Nem hinném, hogy ez a pár óra kikapcsolódás rossz anyává tesz. Eléggé sajnálatos, hogy az anyák többsége ennyire megkeseredett és észre sem veszi, hogy a saját hülyesége miatt ekkora teher neki a gyereknevelés. Ehelyett inkább megpróbálja megalázni azokat akiknek nincs siralmas élete mióta anya lett.

2019. szept. 13. 01:22
 27/31 anonim ***** válasza:
86%

Anyósnak megmondanàm, hogy törődjön a saját dolgával.

Miért ne lenne normális? Onnantól, hogy anya lettél is egész nyugodtan lehet magánéleted. Nem kell összenőni a gyerekkel, mindenkinek jó, ha néha kicsit feltöltődsz, ő meg picit szokja nélküled a helyzetet.

Egyébként a párod, vagyis anyós gyereke sosem csinál semmi programot a gyerek nélkül? Vagy miért beléd kell kötnie? Én leépíteném és nem osztanam meg vele az életem, ha visszaél.

2019. szept. 13. 06:20
 28/31 anonim ***** válasza:
56%
14# Most már semmi 😃 korábban nem ő volt a 7-es.
2019. szept. 13. 10:30
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Jajj anyósod csak szeretne belédkötni... Sz#*ard le :D már nem csecsemő a kisfiad, legalább apukával is töltenek kettesben időt.
2019. szept. 13. 11:28
 30/31 anonim ***** válasza:
81%

Milyen anyósok vannak, te jó ég? És az a legnagyobb baj, hogy a kedves fiaik le sem állítják őket, hagyják hogy a feleséget eméssze a lelkiismeret-furdalás.

Kutatások is alátámasztják, hogy azok a nők akik időnként ki tudnak kapcsolódni pár órát havonta többször is azok jobb anyák, mert az idegrendszerük stabilabb. Magyarországon még mindig nagyon konzervatívan gondolkodnak sokan, főleg az idősebb generáció. Az ő idejükben az emberek egymás fenekében éltek, a nőknek a tűzhely és gyerekek mellett volt a helyük. Sokkal kevesebben tanultak, dolgoztak,foglalkoztak az életük fejlesztésével, mert korlátozva voltak a gyerekek miatt. Még most is sok háztartásban semmit sem segít a férj, leginkább a 40-es korosztálytól, mert így lettek nevelve.

Én kéthetente mindig elmegyek a párommal kikapcsolódni, sőt még vasárnap is pár órára, addig anya vigyáz rá. Nekem nagy szükségem van erre a pár órára.

Anyósnak meg nyugodtan mondj oda, védd meg magad!

2019. szept. 13. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!