Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mi a legbetegebb...

Nektek mi a legbetegebb anyós-após sztoritok amit megéltetek vagy hallottatok?

Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 07:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerveztük az esküvőnket, a terem 100 fős volt, összeírogattuk, kiket szeretnénk vendégül látni. Erre pár napra odatett elém Anyós egy listát, rajta 67 névvel, hogy ezek az ő rokonai és feltétlenül meg kell őket hívni. Többségében olyan emberek voltak rajta, akiket se én, se a párom nem ismert. Unokatestvérek, azok családjai, Anyós gyerekkori barátnői és azok családjai. Mondtam neki, hogy ez rengeteg számunkra ismeretlen ember, gondolja át, kiket húz ki a listáról, mert nekünk is vannak barátaink, nekem is vannak rokonaim. Erre felcsattant a kedves Mama, hogy márpedig az ő unokatesójának (akivel nem találkozott már 20 éve) a (felnőtt!) mostohagyereke és annak a párja fontosabbak, mint az én hülye barátaim.
2020. aug. 15. 18:44
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a párom először hazavitt a szüleinek bemutatói, már 2 éve nem találkoztak ők sem (500 km-re laknak az ország másik végén). Bejelentkeztünk, tehát tudták az érkezés időpontját. Éjjel érkeztünk, felkeltek bemutatás, puszi-puszi, aztán mutatják, hogy hol fogunk aludni: betessékeltek abba az ágyba, amiből ők kikeltek, majd maguknak megágyaztak a konyhában. Mondom, ez aztán a f.sza fogadtatás 😑
2020. aug. 15. 20:23
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt hasonló mint amit itt írtak. Vendegsegben voltunk, nem volt ajtó, anyós leskelődött.
2020. aug. 15. 20:39
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jóban voltam a párom szüleivel, gyakorlatilag pótszüleim voltak (nagyon fiatalon jöttünk össze), úgy is kezeltek engem. Szerettem őket nagyon, így amikor szétmentünk a férjemmel 14 év után, úgy döntöttünk, együtt jelentjük be nekik. Összehívtuk a családot és az exem elmondta, hogy 1 hónapja elköltözött a közös lakásunkból és külön utakon folytatjuk. Anyós első kérdése az volt, hogy én hol lakom. Mikor megtudta, hogy én maradtam a közösben, már csak egy kérdése volt: hogy mennyi albérleti díjat fizetek ezért a fiának.
2020. aug. 15. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!