Kerülöm a párom otthonát! Mit csináljak?
#1 nagyon sokszor... Még uszodába is befizettük mert mondta hogy nagyon szerette úszni de utolsó pillanatban elmondta hogy ő neki nincs kedve elmenni...
#2 autista már születésétől kezdve de tisztán állítom hogy semmi gond vele, nem mutatkozik úgy mint a másokon sőt legtöbbször nem is lehet megmondani higy az!
Nem szeretnék vele szakítani mert tényleg imádom és nem ennek kéne befolyásolnia a kapcsolatunkat! Viszont ő a sok feszültség miatt minél többet ideges és nagyon sokat veszekedünk mióta nem járok olyan sokszor oda.
Volt hogy a fejemhez vágta már azt is, hogy neki a család az elso(amit megértek mert nekem is a családom az első) és ha valakinek mennie kell az én vagyok. Már volt egy pár hónapos szakitásunk amit mondanák inkább mosoly szünetnek(előtte két évig jártunk).
De nem látom hogy hogy jöhetnék ki úgy a helyzetből hogy mindenkinek jó legyek.
Csak olvasd vissza, amit írtál, kicsit próbáld kívülről szemlélni magad és a helyzetet, ott van benne a válasz.
Te nem szereted a családját. Ő jobban ragaszkodik a családjához, mint hozzád és ezt kategórikusan ki is jelentette. Miattad az anyja nem fog megváltozni, érted sem fog. Vagy eltűröd, hogy rajtad kívül a kutyát nem érdekli, mit érzel vagy a sarkadra állsz és elkezdesz törődni a saját életeddel.
Ha a család az első mindkettőtöknek, de ezen nem egymást értitek, akkor nem valami komoly ez a kapcsolat.
Ne menj oda, ahol rossz neked, az kinek jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!