Miért én vagyok a rossz a férjem szemében hogy nem akarom a szüleivel tölteni a szentestèt?
Az elmult 7 evben 5 szor veluk voltunk.
Iden szultetett meg az elso gyermekunk,most mar mi is egy csalad vagyunk.Szeretnem a 24-ét itthon tolteni,bekességben,szeretném ha en is kis hagyomanyokat tudnak a szentestèbe belevinni.
Egyutt disziteni a karacsonyfat,sutni fozni.
Anyosomek mar most kijelentettek h alig varjak a 24 et
lehet nalunk toltik.
Férjem nem érti meg h nem akarom veluk tolteni azt a napot.
Anyosomek mar delelott idejonnek sut foz a konyhamban
aposom meg eliszogat egesz nap a tv elott.
25 vagy 26-án atmennenk vagy johetnek
de nem akarom h megint nekunk kelljen alkalmazkodni.
Mert allandoan csinaljak a programot.
Egyszer mar rendbe szedtem az anyosom de ugy latszik nem hasznalt.
Férjem szemében en vagyok a rossz amiert azt mondtam h gyava nemet mondani nekik,es jo lenne ha felnone es ferfikent viselkedne velük szemben is.
Mar csalàd vagyunk és nem mehet igy tovabb h ugral ahogy ök akarnak.
Masnal is vannak ilyen gondok?
Férjeddel egyezz meg, mert lehet, hogy neki nem ugyanazok az elképzelései, mint neked. Amúgy én is inkább a kis családdal töltöm szűk körben a szentestét. Az, hogy átmennek hozzátok, ráadásul hívatlanul, ráadásul egész napra, ráadásul anyósod főz a konyhádban, ez nálam mint egyesével kiveri a biztosítékot. (Én nem szeretem, ha idegen főz a konyhámban! Max.anyukám egy kotyogós kávét.)
Megoldás lenne számotokra elutazni? Sokan ezt csinálják, wellnessezni mennek karácsonykor, bár az nem olyan meghitt, de a rokonoktól garantáltan meg lehet szabadulni.
Bárki be akarna menni a konyhámba ott főzőcskézni, szenteste, kupán vágnám a serpenyővel.
Helyedben én csinálnék egy lucaszéket, ráállnék szenteste és és jól megnézném az anyóst, nem banya-e?
"Csupan arra vagyom h a 24.-et a ferjemmel es a kisfiammal tölthessem"
Ott a pont. Gyerek van már, innentől a te szavad a döntő, hogy hogy legyen szenteste.
Majd ha megnő a gyerek és anyós leszel, akkor se felejtsd ezt el. :)
Kedves utolso nem fogom😊
Megfogadtam mar h sose akarok ilyen tenyerbemaszos anyos lenni
Anyosom es anyukam 2 külön fogalom😊
Anyukam nagyon megertö sosem rendezkedik a hatunk mögött
mindent megkerdez,sose jön varatlanul
Az biztos h megnyugtato igy elni.
Mar en is gondolkodtam ezen h egyszer lesz egy menyem
De mivel en is voltam,es sok mindent zavart,talan megertöbb leszek
😊
Persze remelem egyszer olyan menyem lesz aki imadni fogja a fiam
akkor nem lesz semmi gond😊
Kérdező, te nem vagy normális, hogy egy ilyen papucsnak szültél, komolyan...
És még hozzá is mentél...
Én már 2-3 év alatt megmondtam volna, hogy vagy lerendezi az anyjáékat ő maga, mert az ő szülei, vagy fogom a cókmokomat és eltakarodok.
Nem leszek népszerű a válaszommal és sokan önzőnek fogtok tartani, de én a kérdező helyében egyszer mondanám el az elképzeléseimet a Karácsonyról, utána úgy cselekednék, ahogyan nekem helyes.
Ha ennyire nem vesznek engem valahol figyelembe, akkor én magam teszek azért, hogy ne mások miatt kelljen nyelnem a mérget.
Nem vette tudomásul, hogy mit akarok és továbbra is erősködik? Legyen. Én meg akkor 24-26 között már előre intézném magamnak a wellnesst. A férjem meg maradhatna egész Karácsonykor a szüleivel, ha ennyire ez a vágya. Én addig pihennék egyet a wellnessben.
Szerintem ott baxtad el, hogy csak most jelezted ezt. Már az első, vagy max második közös szenteste után mondanod kellett volna. Most itt a gyerek is, még jobban az anyjáékkal akarja tölteni az ünnepet a párod.
Eddig is meg volt szokva a közös ünneplés, most te vagy a fura hogy nem akarod.
Magyarázd el neki, akogy itt leírtad. Ha nagyon erőlteti, akkor mondd meg hogy te nem akarod a közös ünneplést és kész. Szeretnél leszakadni az anyjáékról, és vele, illetve a gyereketekkel ünnepelni. Külön család vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!