Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szemtelen anyós? Nekem kell...

Szemtelen anyós? Nekem kell szólnom?

Figyelt kérdés

Eddig 6 vasárnap úgy telt, hogy ő meg a kicsi fia jöttek enni. Egyik vasárnap elhozta sógornőm lányait is a kislányomhoz amit nem is bánok de konkrétan kijelentette mit kell főzni mert csak azt eszik meg. Persze férjem megcsinálta. Ekkor a kicsi fia lusta volt eljönni otthonról és még kaját is pakolt neki amit később vettem észre. Ami talán a legjobban bánt hogy egyik vasárnap sem még csak meg sem kérdezte, hogy segítsen e elmosogatni vagy legalább vigyázzon a kislányra amíg elmosogatok. Nem, én mosogattam közben a gyerek a lábam mellett ordított míg fel nem vettem. Ők pedig kint söröztek meg beszélgettek.

Tegnap egy olyan volt hogy közös kinti sütögetést csináltunk amire megvettük mindent és úgy volt hogy a végén elosztjuk a pénzt és ide adják. Hat persze hogy semmit nem adtak pedig mindketten dolgoznak. Férjem csak húzza a vállát hogy majd szól stb ahaa.. Most nekem kéne szólnom? Nagyon elegem van.

2019. aug. 19. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Na, hát ez akkor nagyon egyszerű. Jövő hétvége előtt szólsz nekik, hogy köszönjük a segítséget, már nincs szükségünk rá. És NEM FŐZTÖK. Ha jönnek, hát nincs kaja.
2019. aug. 19. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Jövő vasárnap menjetek el kirándulni vagy strandolni. Ne szólj nekik, majd lepattannak a zárt ajtóról.
2019. aug. 19. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szemtől szemben elmondanám az érzéseimet, gondolataimat a helyzetről és róluk is anélkül, hogy nagyon bunkó lennék. Hiába mondod most azt, hogy ne gyertek ezen a hétvégén mondjuk, majd jönnek azután. Nagyon dedós dolog ha minden héten ezt mondanátok. Férjed meg nagyon töketlen. Én mondjuk már többször összevesztem anyósommal, mert ha nekem valami nagyon nem tetszik, megbántanak, ilyenek akkor én már akkor ott helyben megmondom. Volt is mosolyszünet anyósommal, de engem ez nem érdekelt, nagyobb volt az igazságérzetem annál, hogy annyiban hagyjam azt amikor kritizált olyanért ami nem volt jogos.
2019. aug. 21. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!