Szemtelen anyós? Nekem kell szólnom?
Eddig 6 vasárnap úgy telt, hogy ő meg a kicsi fia jöttek enni. Egyik vasárnap elhozta sógornőm lányait is a kislányomhoz amit nem is bánok de konkrétan kijelentette mit kell főzni mert csak azt eszik meg. Persze férjem megcsinálta. Ekkor a kicsi fia lusta volt eljönni otthonról és még kaját is pakolt neki amit később vettem észre. Ami talán a legjobban bánt hogy egyik vasárnap sem még csak meg sem kérdezte, hogy segítsen e elmosogatni vagy legalább vigyázzon a kislányra amíg elmosogatok. Nem, én mosogattam közben a gyerek a lábam mellett ordított míg fel nem vettem. Ők pedig kint söröztek meg beszélgettek.
Tegnap egy olyan volt hogy közös kinti sütögetést csináltunk amire megvettük mindent és úgy volt hogy a végén elosztjuk a pénzt és ide adják. Hat persze hogy semmit nem adtak pedig mindketten dolgoznak. Férjem csak húzza a vállát hogy majd szól stb ahaa.. Most nekem kéne szólnom? Nagyon elegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!