Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szemtelen anyós? Nekem kell...

Szemtelen anyós? Nekem kell szólnom?

Figyelt kérdés

Eddig 6 vasárnap úgy telt, hogy ő meg a kicsi fia jöttek enni. Egyik vasárnap elhozta sógornőm lányait is a kislányomhoz amit nem is bánok de konkrétan kijelentette mit kell főzni mert csak azt eszik meg. Persze férjem megcsinálta. Ekkor a kicsi fia lusta volt eljönni otthonról és még kaját is pakolt neki amit később vettem észre. Ami talán a legjobban bánt hogy egyik vasárnap sem még csak meg sem kérdezte, hogy segítsen e elmosogatni vagy legalább vigyázzon a kislányra amíg elmosogatok. Nem, én mosogattam közben a gyerek a lábam mellett ordított míg fel nem vettem. Ők pedig kint söröztek meg beszélgettek.

Tegnap egy olyan volt hogy közös kinti sütögetést csináltunk amire megvettük mindent és úgy volt hogy a végén elosztjuk a pénzt és ide adják. Hat persze hogy semmit nem adtak pedig mindketten dolgoznak. Férjem csak húzza a vállát hogy majd szól stb ahaa.. Most nekem kéne szólnom? Nagyon elegem van.

2019. aug. 19. 15:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell meghívni
2019. aug. 19. 16:06
 2/13 Skorpió87 ***** válasza:
100%

Vannak estek, amikor csak magadra számíthatsz!

A férjed gondolom nem akar vitát, nézeteltérést az Anyjával, "jobb a békesség" alapon, ami ugye nem old meg semmit.

Szerintem várj addig, míg el nem jönnek újra vendégeskedni és akkor finoman jegyezd meg, hogy miért is neheztelsz rá, ha meg nem jön többet, akkor meg nyert ügyed van, valószínű nem azért jöttek el, mert kiváncsiak volták rátok, hanem kötelességből, úgy meg nem kell jönni...

2019. aug. 19. 16:08
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Anyósod "kicsi fia" a párod vagy kicsoda?
2019. aug. 19. 16:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 16:26

Mondjuk van még egy fia. A kérdező férjének az öccse vagy bátyja.

Kedves kérdező. Mi lenne ha egyik hétvégén közölnétek az anyóssal, hogy most ne jöjjenek, mert nem lesztek otthon.

Bár én egyenes ember vagyok, már rég közöltem volna velük, hogy nem ajándékba kam a fizetésemet, nincs sekem arra pénzem, hogy + 3-4 embert is etessek. Így dves akkor jönni vasárnap ha meghívom ebédre.

Igen, sértődés lesz belőle, de ki nem tojja le? Addig sem jön át.

De amíg egyikötők sem szól addig átfognak menni enni.

2019. aug. 19. 16:38
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem hívjuk meg őket....

Férjem öccse.

2019. aug. 19. 16:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

ha nem hívjatok meg őket, akkor hogy zajlik a szitu..? beàllitanak minden vasárnap? vagy hogy?

Én már rég besokalltam volna a helyedben.

2019. aug. 19. 16:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon egyértelmű. Ha párod nem mer szólni,akkor te csinálj úgy mindent ahogy neked jó. Ne azt főzd amit ők kívánnak,hanem ami neked jó. Mikor kiülnek sörözni,nyugodtan szólj,hogy neked odabent még rendet kell rakni,és ha úgy sem kapsz segítséget,akkor lehet távozni. Állj ki magad ért,de főleg azért,hogy a párod észre vegye,hogy te nem az anyja csicskája vagy.
2019. aug. 19. 17:32
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Én nem értem. Hogy kerülnek ezek oda? Vasárnap délben csengetnek, hogy sziasztok jöttünk ebédelni??? Vagy előtte felhívnak, hogy hello, holnap megyünk hozzátok négyen ezmegez legyen a kaja???
2019. aug. 19. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit hisz az a no? Legkozelebb mikor jonnenek mond h oh programunk van majd maskor epp indulunk. Aztan meg ha jon koszonsz es ennyi. Keruld ki a hazban majd eszre veszi.. ha meg nem akkor kozold vele hogy anyuka tessek vissza fordulni nem akarok udvariatlan lenni de ami sok az sok majd jojjon ha mi hivjuk eleg ebbol a hetvegi szeretetszolgalatbol nektek is van eletetek es tudom milyen idegesito lehet minden heten. Hasonlo cipoben jarok csak epp nekunk kotelessegunk menni minden hetvegen. De mar le fogom sz.rni.
2019. aug. 19. 19:29
 10/13 A kérdező kommentje:

Arról amikor jött a 2 kislány is az meg lett beszélve, legalábbis úgy hogy jönnek ebéd után. Szombaton telefonált, hogy előbb jönnek a lányokért ezért előbb jönnek el hozzánk és jó lenne enni adni nekik. (szerintem kitalálta mert este 8 után mentek a lányokért) Szombat este telefonált a férjemnek, hogy de az ebéd kirántott hús legyen DE az is biztos csirke mert mást nem esznek meg sültkrumpli. Ezt vasárnap reggel tudtam meg amikor férjem elkezdett főzni (vasárnap Ő főz) de csak úgy hogy rákérdeztem, hogy nem mást beszéltünk hogy főzöl.

Máskor pedig úgy jönnek, hogy állítólag jönnek segíteni (renováljuk a házat) csak közben elfelejtenek tényleg segíteni.

De igazatok van muszáj nekem szólnom, férjem nem fog...

2019. aug. 19. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!