Mennyire befolyasoljak az eleteteket a parod, ferjed csaladja?
Mennyire varjak el a parodtol h ugraljatok oket korul?
Nalunk sajnos a legnagyobb problema a sogorom.
Nem messze lakik tolunk de allandoan roluk szol minden.
Ferjem batyja allandoan ugraltatja a ferjemet o meg nem mer szembeszallni vele.Pedig mar eleg vicces papucs modba ment le a ferjem.
De anyosomek is hasonloak.Az h nekunk mi a jo sosincs megkerdezve csak elvarva ha “kiadjak a parnacsot” akkor az van.
Ferjem szereti oket ez termeszetes de mar a hazassagunk all hadilabon az allando vitak miatt.
A sajat csaladom nem ugraltat es nem varjak el h nyaljam a segg.ket
akkor mastol sem fogom elturni.
Voltak mar kirohanasaim de sose veszik a lapot.
A ferjem is igér mindent de amikor helyzet lenne csak csinalja amit ok akarnak.
Gyerektema elott allunk de erosen elgondolkodtam h akarok e igy elni.
Egyebkent kedvesek a maguk mondjan csak sajnos nem veszik eszre az anyosomek h felnott lett a fiuk,hogy mar nem 5 eves kisgyerek.
De a ferjem is tehet rola h hagyjak h gyereknek nezzek.
Nincs meg a kello tisztelet.Nem tartjak tiszteletben az eletunket.
Mi sem ugraltatunk senkit,mindent probalunk megoldani csak ha nagyon eg a haz akkor kerunk segitseget,2 evente 1 szer.
Ferjem hurcolja a batyjat munkabol mert a felesege vasarolni ment.
Meg most a felesegenek kellett a kocsi.
A szulei is.Az anyos vasarolni akar.El kell vinni vasarolni.
El kell menni a munkahelyere ami 3 percre gyalog van tölük mert sokat vasarolt es nehez lenne hazavinnie.(ebedszüneteben vasarol a kisboltban).
Rossz latni h a ferjem allandoan ugral.
A szüleinek is van autoja.Az apja evek ota otthon van.
Es mivel tudjak h a ferjem ugysem mond nemet ki is hasznaljak hiszen kenyelmesebb ha valaki hurcolassza öket nemigaz?
Elobb utobb teljesen kibukok igaz?
Allitsam valasztas ele a ferjemet?Van ehhez jogom?
Vagy fogadjam el h a ferjem ilyen es ha nem tetszik válljak el?
Az a baj sajnos nem lattam elore h az evek alatt keptelen lesz ferfivà vállni🙁Eleinte 20 evesen en is ilyen voltam a csaladommal de szepen kinottem belole es a szuleim is felnott nokent néznek rám.
De ő képtelen erre
Minél előbb lépsz, annál jobb. 9 évet úgymond eldobnál, de rengeteg évet nyersz magadnak, mert vége ennek a tépelődésnek, szenvedésnek.
Ez nem egészséges, nemcsak a férjed felfogása és ragaszkodása, hanem az, hogy nem vagy boldog, és így nem is leszel. Egy életed van, ne pazarold el ilyen emberekre.
Nem lenne opció, hogy munkát vállalnátok külföldön?
Én nem válásra buzdítanálak, hiszen szereted a férjed, de azért vagy boldogtalan, mert a családja szava az első. Ez megváltozhatna az egymásra-utaltságban, ha csak ketten vagytok külföldön. Igy mondvacsinált kérésekkel nem tudnák ugrasztani, arra pedig te vigyázz, hogy a bérleményetek NE legyen hosszas vendégfogadásra alkalmas!
Ezért éljek majd egy mini lakásban nehogy bárki ott tudjon aludni?
Ez sem élet😕Gondoltam erre is.
De akkor meg lehet napokra hetekre jönnenek és össze lennék zárva velük.🧐
Csak a férjemen áll h észhez tér e v sem.
Több 100 kilométerröl is lehet ugyanugy befolyásolnàk.
Akárhova mehetünk addig amig ö nem akar leválni ròluk addig nem is fog🙁
Itt az idő, hogy lépj. Mondd meg neki, hogy mi a szitu és ha nincs kielégítő eredmény mondjuk 1 hónapon belül, akkor szedd a sátorfádat és ints búcsút neki.
Így nem lehet élni és ahogy te is jól látod a távolság sem fogja megoldani a gondokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!