Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom be akarja osztani a...

Anyósom be akarja osztani a pénzünket?

Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve vagyunk házasok, apósom fél éve meghalt, azóta anyósom nálunk lakik, mert albérletben laktak. A házunk a mi saját spórolt pénzünkből és egy kis hitelből lett véve, amit mi fizetünk. Anyósom először teljesen jól viselkedett, nem szólt bele semmibe. 2-3 hónapja azonban teljesen más lett. Dirigálni akar, hogy mit csináljunk a pénzünkkel. Pl hogy cseréljünk bejárati ajtót, vegyünk új ebédlőasztalt. És erőszakosan hozzá az újságokat, hogy ezt vegyünk, ilyen asztalt, olyan ajtót. Felhánytorgatta nekünk hogy idén a nyaralásra se visszük. Egyszer számon kérte hogy kettőnk fizetése majd 400 ezer és hogy mire költünk mi ennyi pénzt. A férjemnek itt elege lett és választás elé tette. Vagy befejezi, vagy albérletet keres neki. Az már csak mellékes hogy a háztartásba is beleszól folyton, hogy hány fokon mosok, hogy hajtogatom a ruhát meg ilyenek. Errefel előjött azzal hog, fáj a szíve, a lába, hogy ő nem lakhat egyedül. Jelenleg 72 éves de kezd eléggé idegesítő lenni. Ki járt hasonló helyzetben?
2019. júl. 29. 12:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
#7: Egy se nagyon.
2019. júl. 29. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Menjen otthonba. Ott gondoskodnak róla, ha baj van tudnak segíteni, és moroghat a többi öreggel. Mondjuk hetente egyszer meglátogatjátok, felhívjátok hogy mizu és kész. Nyilván valamilyen formában gondoskodni kell róla, de nem elvárható hogy ott lakhasson, ha az a család/házaság rovására megy.
2019. júl. 29. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki: mama ez az asztal tényleg szuper! Holnap elmegyünk, megvesszük, van itthon ennyi kp- d, vagy kártyával fizetsz?
2019. júl. 30. 09:55
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Én őszinte leszek, egy napot nem tudnék vele együtt élni, emelem előtted a kalapom. Az enyémek is albérletben laknak, szerintem nem gondolkoznak rajta, mi lesz, ha az egyikükkel történik valami. Én a férjemet szoktam kérdezni, mert hozzánk biztos nem jön majd egyik sem lakni, mert szerintem 1 nap után mehetnénk a válóperes ügyvédhez. Ahelyett, hogy hálás lenne neked, és csendben meghúzná magát, ilyeneket csinál?Első körben a férjed beszéljen vele, ha nem változtat, kiraknám tuti, menjen amerre lát.
2019. aug. 1. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen abnormális együttélni egy kívülállóval, te nem ilyen életet választottál! Ha nem szólna bele az életviteletekbe, akkor se lenne normális állapot. Mit csináltak ezek egész munkás életükben, hogy nem tudtak egy lakást szerezni? Földönfutó az anyós, szegény, mint a templom egere, 100 ezer Ft nyugdíj a rendelkezésére álló összeg és ennyi? Nincs megtakarítása?
2019. aug. 2. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!