11/22 anonim válasza:
Szerencsére nem tarthatsz medvét.
Több embert ölnek meg, mint amennyi eléldegél velük.
Nagyon veszélyes, bár ennek egyértelműnek kéne lennie...
12/22 anonim válasza:
A medve a különösen veszélyes állatok csoportjába tartozik, ezért kizárólag állatkertek vagy cirkuszok tarthatják komoly feltételek és engedélyek mellett.
13/22 anonim válasza:
Google 1. találat a wiki.
Az azt mondja védett, 250.000ft eszmei értéke van.
Ezentúl veszélyes állat jogilag, kizárt, hogy tarthass háziállatként.
Így nem is lehet rád veszélyes.
Amúgy kb évente van a hírekben, hogy kiskorától nevelt medve, tigris stb megette a gazdáját.
14/22 Kései Sirató válasza:
Életveszélyes.
Nem ismered a székely mondást? A medve nem játék.
15/22 A kérdező kommentje:
Én is egy vadállat vagyok,szerintem jól kijönnénk
2019. máj. 9. 17:47
16/22 Kései Sirató válasza:
Te egy hülye is vagy, nem csak vadállat.
17/22 anonim válasza:
Mondanám hogy menj és próbáld ki, de szegény medve inná meg a levét, ha megöl egy hülyét.
18/22 A kérdező kommentje:
Hát pedig a medve biztos jobb barát lenne,mint egy ember
A medvék a pélaképeim.Én is olyan nagy és erős akarok lenni,mint egy kodiak medve.
2019. máj. 19. 11:37
19/22 anonim válasza:
Akkor hajrá, gyúrd ki magad, erősíts:) Bár olyan erős a büdös életbe nem leszel mint egy medve, max esetleg egy panda szintjét elérheted :) (a panda is nagyobb, erősebb az átlag embernél mielőtt belekötnél)
20/22 A kérdező kommentje:
A medvék büdösek? :O
2019. máj. 19. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!