2/22 anonim válasza:
#1 vagyok
Persze amennyiben egy vad tornádót langyos tavaszi szellőcskének tituálhatunk.
Amúgy nem az.
3/22 A kérdező kommentje:
Van egy csomó videó a neten,hogy medvét tartanak háziállatnak.Szelídnek,okosnak és barátságosnak tűnnek.
2019. máj. 5. 16:35
4/22 anonim válasza:
Veszélytelen. Puha WC papír kell neki, és akkor egész jól kezelhető-
5/22 A kérdező kommentje:
Azt hittem komoly válaszok jönnek a medve háziállatként tartásáról de tévedtem
2019. máj. 5. 16:41
6/22 anonim válasza:
Lehet otthon tartani ugyanis nem védett állat nálunk!Ha kölyök korától nálad van akkor biztos hogy nem fog bántani!Csak tonnaszámra kell neki venned a húst meg a lazacot amit még néhány ember magának sem enged meg nemhogy a házikedvencének!Egyébként A gyöngyösi vadasparkban az állatkert igazgató a tigrisekkel játtszott a karámban!Úgyhogy akkora tragédia nem lehet ha megfelelően van tartva és tanítva!
7/22 anonim válasza:
Olvashatóak időnként olyanok, hogy vadállatot háziállatként tartva szelíd, barátságos volt, amíg valami elő nem hívta a vadászösztönét és támadott (pl. gazda megsebesült, elesett előtte bármi)... Úgy általában vadállatokról olvashatóak hasonlóak néha.
8/22 anonim válasza:
Az a baj hogy egy ilyen hatalmas erős állat akár véletlen vagy csak játékból is tud bántani hiába nem akar.
9/22 anonim válasza:
Ez kábé annyira értelmes kérdés, mint hogy "megállítható-e az ágyúgolyó, ha csúnyán nézünk rá"
Ne csodálkozz a válaszokon.
A plüssmaci nem veszélyes, nyugodtan tartható (sőt, ajánlott) kisgyerekek mellett tartani. Minden más medve életveszélyes.
10/22 anonim válasza:
Hiába nem védett állat a barnamedve nálunk ( bár ebben sem vagyok biztos, hogy nem védett ), mivel veszélyes vadállatról van szó, biztos vagyok benne, hogy törvénytelen tartani. Egyáltalán milyen helyen laksz? Az sem mindegy.
Valaki említette a vadasparkot. Vadasparkban nem háziállatként tartják a medvéket.
Egyébként meg tudom válaszolni az eredeti kérdést is: nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!