Mit tennél egy róka kotorék megtalálásakor?
Figyelt kérdés
200 méterre van a tanyámtól. Séta közben lettem figyelmes a játszadozó kölykökre.2018. aug. 31. 23:02
1/8 anonim válasza:
Lefilmezném a kölyköket és felraknám youtube-ra egy kis plusz pénzért.
3/8 anonim válasza:
Tartasz olyasmit, amire veszélyesek? Ha nem akkor hagyd őket békén és ne szólj senkinek róla.
4/8 A kérdező kommentje:
igen tartok, de amilyen édes volt a játszó kölykök látványa megdobbant a szívem.. tudom, hogy lemészárnolnának minden szárnyasomat.. de ott a de..
2018. szept. 1. 08:02
5/8 anonim válasza:
Hagyd őket. Ha nem ezek, akkor másik rókák viszik majd el a szárnyasaidat, mert ezek szerint élnek a környéken. Ne a te lelkeden száradjon a kisrókák élete. Nálunk van kutya, ezért egyszerű a helyzet. Este zárt helyen vannak a tyúkok, amikor a kutya "nincs szolgálatban" (sétál, bent alszik). Nem tudod valahogy megoldani, hogy biztonságosan elkerítsd őket?
6/8 A kérdező kommentje:
a szív kerekedik az ész fölé nálam is.. be vannak kerítve, estére bezárva, de akármikor elintézhetik a tyúkudvar lakóit akár napközben is, ha pl nem vagyok itthon.. és utánna lehetek okos.. lassan önállósodnak és 100% hogy ide jönnek.
2018. szept. 1. 22:10
7/8 anonim válasza:
Azoknak a rókakölyköknek a szülei már most a környéken vadásznak, mégsincs gondod velük, nem? Lehet, hogy tavaly is felneveltek már egy almot. Szerintem felesleges ezt túlaggódni. Nézd át a kerítést rendszeres, hogy nincs-e rés rajta, a tyúkólba nem tudnak-e bejutni.
8/8 anonim válasza:
A róka brutális módon túlszaporodott az országban, senkinek sem hiányozna pár darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!