Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » 3 percre a házunktól rókák...

3 percre a házunktól rókák tanyáznak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Balatonfüreden lakom, egy kevésbé forgalmas utcában, nagy családi házban. A mellettünk lévő utcábamásfél éve elkezdtek egy építkezést, ami annyiból állt, hogy kivágták a fákat, lepakoltak egy rakat földet és otthagyták. Azóta minden gaz kinőtt ott, és ma ahogy sétáltattuk a kutyát, 2 kisróka futott át közvetlenül előttünk, és beugrottak egy lukba. Valószínűleg a koloska völgyből jöhetett le az anya.

Ha valamikor elkezdik az építkezést, tuti kinyírják őket, azt meg nem szeretném. Így viszont lehetnek veszélyesek is... főleg hogy a környéken rengeteg a kutya. kit hívjak fel, aki nem öli meg őket, mégis elszállítja innen valami erdőbe?

16/L

2018. júl. 2. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"kit hívjak fel, aki nem öli meg őket, mégis elszállítja innen valami erdőbe?"

Senkit. Megszokott a városok szélénél a rókák jelenléte, de én belvárosban is láttam már. Ha a vadásztársaságot kihívod ők nagy valószínűséggel kilövik őket. Az állatvédők meg szerintem ilyennel nem foglalkoznak. A rókák okosak, ha a rókafiak már kijárnak akkor ha el is kezdenék az építkezést ők elmennének már akkor, amikor elkezdik zaklatni meg járkálni az építkezési területet.

2018. júl. 2. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

hát füreden sok épület félbe maradt ami mesze van a parttol, és ezt is valsz h az olimpiara epitettek, de nem lesz ebbol ház egy hamar vagyis nem fognak meghalni

egy volt furedi 17/f

2018. júl. 2. 23:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 2. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!