3 percre a házunktól rókák tanyáznak. Mit csináljak?
Balatonfüreden lakom, egy kevésbé forgalmas utcában, nagy családi házban. A mellettünk lévő utcábamásfél éve elkezdtek egy építkezést, ami annyiból állt, hogy kivágták a fákat, lepakoltak egy rakat földet és otthagyták. Azóta minden gaz kinőtt ott, és ma ahogy sétáltattuk a kutyát, 2 kisróka futott át közvetlenül előttünk, és beugrottak egy lukba. Valószínűleg a koloska völgyből jöhetett le az anya.
Ha valamikor elkezdik az építkezést, tuti kinyírják őket, azt meg nem szeretném. Így viszont lehetnek veszélyesek is... főleg hogy a környéken rengeteg a kutya. kit hívjak fel, aki nem öli meg őket, mégis elszállítja innen valami erdőbe?
16/L
"kit hívjak fel, aki nem öli meg őket, mégis elszállítja innen valami erdőbe?"
Senkit. Megszokott a városok szélénél a rókák jelenléte, de én belvárosban is láttam már. Ha a vadásztársaságot kihívod ők nagy valószínűséggel kilövik őket. Az állatvédők meg szerintem ilyennel nem foglalkoznak. A rókák okosak, ha a rókafiak már kijárnak akkor ha el is kezdenék az építkezést ők elmennének már akkor, amikor elkezdik zaklatni meg járkálni az építkezési területet.
hát füreden sok épület félbe maradt ami mesze van a parttol, és ezt is valsz h az olimpiara epitettek, de nem lesz ebbol ház egy hamar vagyis nem fognak meghalni
egy volt furedi 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!