Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Honnan tudnék opossumokat,...

Honnan tudnék opossumokat, vagy bébi grizzly medve bocsokat felvásárolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék opossumokat, illetve grizzly medvéket tenyészteni, illetve egy kisebb állatkertet nyitni, nagy üzletet látok benne.

2018. júl. 13. 00:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Jófogás. Szapis úriemberek hirdetéseit nézesd. KÁJ fedőnév alatt fut a grizzly, az oposszum meg yorki, spániel vagy ilyesmi. 20 ezerrel többé' kapsz hozzá törzskönyvet is, ha már a papír ilyen fontos :)
2018. júl. 13. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap láttam az eMAG-on, a grizzly pont akciós, most 40 % árengedmény van rájuk. De ha újracsomagoltat veszel, akkor még kevesebből megúszod, gondolom az nem számít, hogy egyszer már kicsomagolták. Oposszumot a Városligetben foghatsz, csak vigyél lepkehálót.
2018. júl. 13. 10:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat emberek! Szerintem a héten megnyílik az állatkertem, mindenki a vendégem egy túrára, méghozzá ingyen.
2018. júl. 13. 12:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Inkább ne tenyészd vagy ne tartsd Őket! A vadállatoknak a vadonban a helyük és ott érzik a legjobban magukat!
2018. júl. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!