Mit eszik vagy tud enni a medve magyarorszagon?
Figyelt kérdés
Pl. neztem most a medvevel kapcsolatos hireket, es volt olyan medve aki 200 km-t is megtett. Videokat is lattam ahol szaladtak a medvek.
Namarmost egy medvenek nyilvan tobbet kell ennie mint egy embernek de mit eszik? Mit talal itt amit meg tud enni? En pl. amikor setalok a reten semmit nem szoktam latni amit megehetnek bogarakon kivul:)
2018. jún. 18. 22:46
1/4 anonim válasza:
Mivel mindenevő ezért bármit. Dögöket, gyümölcsöket, zöldségeket, ha alkalma van rá vadászik is. Kukákat túr és emberi maradékokat is elfogyaszt.
3/4 anonim válasza:
Hát kérlek szépen, érik a szeder, hétfőn szemétszállítás van, 200 km alatt csak volt egy-egy veteményes föld is. Az állat meg nem olyan kényes valami, mint az ember, az hozzá van szokva, hogy egy hétig nem sikerült prédát ejteni, aztán ha igen, úgy belakik, hogy egy hétig csak emészt.
4/4 anonim válasza:
Nem sok mindent ehetett szegény maci,állítólag le is volt gyengülve. De az állatkertben kapott enni-inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!