Rajtam kívül ki fél még a patkányoktól?
Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 00:21
1/9 anonim válasza:
Alkategória: Vadállatok. :)) Te tényleg félsz tőlük. Én nem, de utálom őket. Mint ahogy az egeret is, ha bejön a lakásba.
2/9 anonim válasza:
Rajtad kívül sokan. Rajtad belül senki, vagy legalább is túl sötét van odabent, hogy lássunk valakit.
3/9 anonim válasza:
hát a legtöbb ember minimum tart tőlük, legalább is az utcaiaktól, amennyi szrt hordoznak...
4/9 anonim válasza:
Én ötöt is tartottam annó egyszerre... házikedvencek voltak.
5/9 anonim válasza:
múltkor az osztályommal mentünk valami túra félére, erre előjött egy irgalmatlan nagy patkány én meg sikítva (meg még páranxd) rohantam el. na szerinted félek tőlük?
6/9 Kriszti12365 válasza:
Én félek tőlük most fiú létemre 21 évesen is
7/9 anonim válasza:
hát jóbban fílek mint a egértő
8/9 $$$$$ válasza:
Én nem felek tőlük. Aranyos állatok. Nekem regen volt csuklyás patkányom. De a vandor patkanyoktol meg a hazi patkanyoktol se félek. Nyilvan nem fogdosom őket mert tényleg terjesztenek betegsegeket meg harapnak is. De nem ilyedek meg ha látok eggyet véletlen XD . Tehat nekem semmi bajom sincs velük. Bár én minden állatot szeretek...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!