Ki szereti a madarakat rajtam kívül?
Itt a gyakori kérdéseken mindenki a lovakat, kutyákat, macskákat stb. szereti. De van-e olyan ember aki ugyanúgy szereti a madarakat mint én?
Amíg a többi ember a lovat, a kutyát vagy a macskát tartja gyönyörűnek, addig nekem a madarak ütik a mércét.
Pl. nagyon sok lány szeret lovagolni, de én nem igazán élveztem a lovaglást. Engem a madarak jobban vonzanak.
Én minden állatot ugyanúgy szeretem !
Legyen szó Madarról , Lóról vagy esetleg pókról.
Sosem értettem, ha valaki valamilyen állatfajtát jobban szeret, mint a többit.Mindegyik más, én állatszerető vagyok, nem kutya, macskaszerető.Azt meg végképp nem értem, mikor azt mondják, kutyát szereti, macskát nem.
Nem zárja ki egyik a másikat!
Nekem van 2 lovam, sok kutyám, macskám, sok papagájom, galambom.Mindet imádom.Vadmadarakat is etetem, mindegy ha veréb is, vagy varjú.Még az egereket is etetem.
én is de a macskákat is
madarat viszont nem is tartanék mert nem hiszem h ember közelében van a helyük max grillcsirkeként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!