Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Latin- Amerikában mennyire...

Latin- Amerikában mennyire gyakoriak a pumatámadások?

Figyelt kérdés

Most ölt meg egy puma egy kerékpárost Seattle mellett, amúgy legutóbb 2008-ban történt halálos pumatámadás Észak- Amerika területén.

Erről egyébként találtam statisztikát is az interneten ( [link]

De mi a helyzet Mexikóval, illetve az attól délebbre fekvő amerikai országokkal?

Ott is előfordulnak pumatámadások? Mennyire gyakoriak (és halálosak)? Miért nincsenek hírek, statisztikák a Latin- amerikai pumatámadásokról?

Vagy ott a jaguároktól tartanak inkább az emberek?

2018. máj. 20. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
de ez a paraguay am is nagyon beteg hely, hogy kb az ország északi kétharmadán alig él ember, akkor ezek szerint jobb híján marad a kaguár
2023. máj. 8. 00:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Durva hely, ha még Ronaldinho is ült egy börtönében!
2023. máj. 8. 00:36
 13/16 anonim ***** válasza:
na megnéztem, pont uruguay hátárán áll meg az elterjedés ez nekem fura, lehet ők nem adnak adatot róla, vágy szándékosan irtanák??
2023. máj. 8. 00:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Luis Suarez gyakorlott vadász lehet. Bezzeg Ghána ellen gyáva féreg volt.
2023. máj. 8. 00:43
 15/16 anonim ***** válasza:

ezek mind nagyon jó helyek, SOK PÉNZZEL! másképp borzalmasak.

de pl elég sok pénzes német nyugdíjas él Paraguayban is akár, ami pedig tényleg az egyik legutolsó a színvonalat, biztonságot, bármit tekintve. és ez nagyjából mindegyikre elmondható. kivéve talán azok, amelyekben ma is erős gerillaharcok vannak és alig van külföldi.

Uruguay pedig egy paradicsom, ne vicceljünk, csak éppen az árszínvonal a többszöröse egy európai nagyvárosénak. a legdrágább latin ország szerintem. és a legeurópaibb is. éltem én több helyen, Montevideoban pl csak az áramszámlám 280-320 USD között mozgott (havonta)!. iszonyat árak vannak ...és nagyon civilizált is, itt tuti nem jön veled szemben puma még az északi határvidéken se. észre se veszed, hogy nem Európában vagy.

de mondjuk egy elmaradott perui, boliviai kisebb faluban meg simán eltűnsz örökre is úgy, hogy a kutya nem fog keresni, ők se tudják, ki lakik ott és hányan vannak, nincs személyijük, azt se tudják mi az :)

lényeg hogy LATAM-on belül hatalmas a szórás, vannak Európát is meghaladó színvonalú helyek, és vannak nagyon durva nyomornegyedek, na meg ha őserdei vagy amelletti települések, akkor mindennapos tartozéka a háznak 1-2 fegyver a különböző állatok miatt.

2023. máj. 8. 10:36
 16/16 anonim ***** válasza:
németektől nem illik megkérdezni, hogy a család egyes már idősebb része miért költözött ki dél-amerikába
2023. máj. 8. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!