Gyűűűűűlölöm a szúnyogokat. Mit tudnék tenni
ellenük? Sajnos imádják a vérem.
Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne, hogy mit tehetnék azért, hogyha kimegyek a kertbe a kutyámhoz, ne faljanak fel rögtön a szúnyogok. Most is öt perc alatt megcsípett kettő is. Házon belül talán védve vagyok, van szúnyogháló, na de kint mit tegyek? Most volt szúnyogirtás, de ilyenkor csak még több lesz....Lehetőleg valami olyat írjatok, ami nem túl büdös...és konkrétan engem véd.
Szúnyogriasztó szerek, sprayk, kenőcsök vannak... Menj be egy boltba, minimum látni fogsz 3-4 félét, szagold meg, hogy melyik a kevésbé kellemetlen, és vedd meg. :)
2010. jún. 8. 16:50
3/11 anonim válasza:
B vitamint szedj be! állítolag nagyon hatásos és a szunyogok nagyívben elkerülnek, legalábbis nem csípnek.
2010. jún. 8. 16:52
4/11 anonim válasza:
szia nekem is ezvan..még a kutya is :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
egyszer egy ilyen fertőzött megcsípettés elindult a piros csík is :S
azóta mindenfélével kenem magamat ,de nem használnak semmitsemXDD:D:D:D:D::D:P:P:P:P
2010. jún. 8. 16:53
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A B vitaminosat kipróbálom:) Utolsó: te azzal próbálkoztál már?
(Első: jó ötlet, de mennyibe kerülhet egy ilyen szerkó?:):))
2010. jún. 8. 23:17
6/11 anonim válasza:
Örülj neki. Hát szeretnek (pontosabban a véred szeretik). Mért vagy ilyen ellenséges. Engem például kifejezetten utálnak. Döngicsélnek körülöttem, de nem csípnek meg. Amúgy elég lenne szétnézni egy sarki CBA-ban, ott lenne az első polcon az irtószer.
2010. jún. 12. 09:04
7/11 anonim válasza:
Egy tálba tegyél ecetet és tedd be a szobádba. Elsőnek gáz az ecetszag de nem jönnek be a szúnyogok. :D és ez a lényeg.;)
2010. jún. 14. 13:00
8/11 anonim válasza:
Apukámmal amikor horgászunk, a fejünkre méhész sapekot húzunk :))
2010. jún. 25. 23:40
9/11 anonim válasza:
Szuku... Nemis drága (460-500között van) és télleg jó, illata se rossz :D
2010. júl. 18. 18:06
10/11 anonim válasza:
Persze, szuku! Ez egy pillanatig sem kérdés.. az a biztos megoldás! (Hogy jó az illata, az persze szubjektív, mert valaki gyűlöli, valaki meg parfüm helyett is azt használ..)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!