Mivel tarthatnám távol a szúnyogokat éjjel magamtól?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 08:35
2/16 anonim válasza:
Elektromos szúnyogriasztó.
3/16 anonim válasza:
Mi elektromos riasztót használunk. Bele kell minden este rakni egy lapkát, annak pedig egész kellemes illata van, ráadásul a szúnyogokat távol tartja. Gondolom evidens, de azért leírom, a konnektorba kell dugni, viszont nagyon keveset fogyaszt. Valamennyi nagyobb áruházban találsz, kb. 1-1500 Ft/ darab (és ebben van ajándék készülék és lapka). Nekünk márkát illetően a Vape vált be.
4/16 anonim válasza:
De a legtutibb megoldás a szúnyogháló :D:D
5/16 anonim válasza:
Én is az elektromosra voksolok. Csak én nem lapkát teszek bele, hanem az aljára lehet kapni folyadékot. Csak feltekerem, és bedugom. Egy adag hónapokra elég még úgy is, hogy egész este benthagyom.
6/16 anonim válasza:
Nekem is a betétes elektromos van, és szúnyog az nincs, ha használom az biztos.Vape, Raid.
7/16 anonim válasza:
CHEMOTOX-szúnyogriasztó lapot ajánlom,mert nagyon jó :)! Tényleg nem jönnek be a szúnyogok,és nincs illata :)! Egy elektromos riasztót kellene hozzá venned.
8/16 anonim válasza:
Most akciós a Raid szúnyogriasztó szinte minden nagyobb áruházban gondoltam kipróbálom, és nagyon bevált. Plussz a szúnyogháló az ablakra.
9/16 anonim válasza:
Az igazi esti pecások úgy riasztják el maguktól a szúnyogot,hogy fokhagymát esznek,nem keveset,és a bőrük kipárolgását utálják a szúnyogok.
10/16 A kérdező kommentje:
hú de sok válasz jött rövid idő alatt :) köszi!
akkor veszek ilyen riasztót. Nem tudom mi történhetett,eddig sosem találkoztam szúnyoggal itt Pesten!Pedig születésem óta itt lakok :D
Talán idén nem irtják őket vagy mi a csuda?
2010. jún. 15. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!