Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mivel tarthatnám távol a...

Mivel tarthatnám távol a szúnyogokat éjjel magamtól?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 08:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekünk is a Vape vált be! Évek óta használjuk, tényleg jó :)

Itt is iszonyú sok szúnyog van. És egyre szemtelenebbek, most már fényes nappal is odajönnek lecsapolni a vérem. Állítólag itt Budapesten most nem irtják, mert most az árvizes területeket részesítik előnyben. Nem tudom, igaz-e, de tény, hogy rengetegen vannak a dögök.

2010. jún. 15. 09:33
 12/16 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem,mert a barátom mondott valami olyat,hogy állitólag "környezetvédelmi okoból" nem fognak többet az országban szunyogot irtani....hát nagyon remélem hogy nem igaz!! :S :S
2010. jún. 15. 09:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez valami félreértés lehet. Ha nem irtanák a szúnyogokat, azok valósággal felzabálnának minket. Nagyon pofátlanok! Ezek a mai szúnyogok! :)
2010. jún. 15. 09:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Szúnyogokat még irtanak a kullancsok irtását tiltották be mert az eu nem hagyta jóvá azta szert amit magyarországon használnak és a "nagyon mérgező" kategóriába sorolta. De szúnyogok ellen még permeteznek. Azért van most ilyen sok mert a szúnyogok az állóvizekben szaporodnak és ugye mostanság a nagy esőzések miatt a szántóföldekből is kis tavakká változtak aztán jött ez a nagy meleg ami szintén kedvező a számukra(a 1 napos fejlődésük 7-8 napra is lerövidülhet) és ezért árasztották el még Pestet is ilyen szinten.

A legjobb védekezés valóban a szúnyogháló és az elektromos szúnyogriasztó. Ha meg mégis megcsípnek akkor az antivakarin krém, az csodákra képes.

2010. jún. 15. 12:07
 15/16 anonim válasza:
szerintem ne irtsd isten teremtmenyet. ha megcsip okkal teszi azt. biztos rossz fat tettel a tuzre.
2010. jún. 15. 14:11
 16/16 A kérdező kommentje:

ja,ok,megnyugodtam h "csak" a kullancsok maradnak a nyakunkon :D :D

legfeljebb nem megyek erdőbe :(

2010. jún. 15. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!