Egy csimpánz mennyi eséllyel indulna egy gorilla ellen?
Figyelt kérdés
A csimpánzok mellett szól, hogy sokkal agresszívabbak és okosabbak.
1 az 1 ellen és "pusztakezes".
2018. jan. 5. 19:04
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
a csimpénz nem opkosabb mint egxy korovilla.
3/10 anonim válasza:
0,001% esélye lenne a csimpánznak a gorilla ellen.
5/10 A kérdező kommentje:
De agresszívabb a csimpánz és nagyon erős.
2018. jan. 6. 02:18
6/10 anonim válasza:
Én is agresszív vagyok, gyengének se nagyon lehet nevezni, de ha nekiugranék egy nálamnál sokkal hatalmasabb, kigyúrt szekrényalkatú csávónak, szerinted hány perc alatt ütne le?
7/10 anonim válasza:
Láthattad a videóban, amit belinkelt itt valaki, hogy a gorilla úgy dobta el a csimpánzt mint valami kis bábút, és gondolom ezt is csak játékból tette.
8/10 anonim válasza:
Én agresszívabb vagyok egy kamionnál, mégis...
9/10 anonim válasza:
"0,001% esélye lenne a csimpánznak a gorilla ellen."
nana, ennél sokkal több.
egy 1 éves gorillát még simán összecsomagolna egy átlagos csimpánz
10/10 anonim válasza:
Ha van lova, meg fegyvere akkor győzne a csimpánz :D
Amúgy lehet esélye a csimpinek, mert sokszor nem a méret számít, hanem ha elég agresszív a fellépése a másiknak akkor egy ijedősebb tapasztalatlan gorilla lehet meghátrál .Mint a videóban is a liba elöl elmenekült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!