0,001% esélye lenne a csimpánznak a gorilla ellen.
2018. jan. 5. 19:27
4/10 anonim válasza:
Nem túl sok
2018. jan. 5. 23:17
5/10 A kérdező kommentje:
De agresszívabb a csimpánz és nagyon erős.
2018. jan. 6. 02:18
6/10 anonim válasza:
Én is agresszív vagyok, gyengének se nagyon lehet nevezni, de ha nekiugranék egy nálamnál sokkal hatalmasabb, kigyúrt szekrényalkatú csávónak, szerinted hány perc alatt ütne le?
2018. jan. 6. 10:04
7/10 anonim válasza:
Láthattad a videóban, amit belinkelt itt valaki, hogy a gorilla úgy dobta el a csimpánzt mint valami kis bábút, és gondolom ezt is csak játékból tette.
2018. jan. 6. 17:54
8/10 anonim válasza:
Én agresszívabb vagyok egy kamionnál, mégis...
2018. jan. 6. 18:03
9/10 anonim válasza:
"0,001% esélye lenne a csimpánznak a gorilla ellen."
nana, ennél sokkal több.
egy 1 éves gorillát még simán összecsomagolna egy átlagos csimpánz
2018. jan. 8. 10:02
10/10 anonim válasza:
Ha van lova, meg fegyvere akkor győzne a csimpánz :D
Amúgy lehet esélye a csimpinek, mert sokszor nem a méret számít, hanem ha elég agresszív a fellépése a másiknak akkor egy ijedősebb tapasztalatlan gorilla lehet meghátrál .Mint a videóban is a liba elöl elmenekült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.