Az őzet be lehet fogni a vadonból és lehet tartani?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 19:52
11/20 anonim válasza:
Őzbakot nem lehet, mert csak kis korában szelíd, később már támad és ha van a családban menstruáló nő, azt megtámadja, meg is ölheti. A hegyes szarvak életveszélyesek lehetnek, olyan eset is megtörtént régen, hogy az erdész erdőn át közlekedő feleségét megölte egy ilyen bak. Tartsál inkább kutyát.
12/20 anonim válasza:
Hát nemtom!talán igen!de pl mit szólnál ha azt mondanám a kutya nem erősségem,pl.:vaddisznó????
13/20 anonim válasza:
Ha vaddisznó, akkor kis csíkos korában szoktasd kézhez, szelid lesz. De nem könnyű ilyen kicsit befogni, az anyakoca életveszélyes, amikor védi a malacait.
14/20 anonim válasza:
Akkor elkell,hogy keserítselek sajna,mert vaddisznót is tartok!A másik érdekessége bő 3 hét mulva fial,és semmi bajom vele,nem hamis!Ha kérdésed lenne rólla,szivesen,sőt ha nem messsze laksz meg is tudom mutatni,bebizonyitás képpen!!!
15/20 anonim válasza:
Biztosan lehet tartani,mert hétvégén voltam kolleganőméknél és egy egész kis állatkertjük van! Van egy őz pár anyuka apuka és most született meg nem rég 2 kis pöttyös Bambika. És az önkormányzathoz is bejelentették! Úgyhogy biztosan lehet. Bár azt nem tudom milyen körülmények miatt kerültek oda, de az egész család nagy állatbarát!
16/20 anonim válasza:
befogni be lehet de nem biztos hogy életben tudod tartani de a másik hogy az állatvédők nem nagyon örülnének neki ugy hogy nem ajánlanám.....
17/20 anonim válasza:
Tudod egyszer én is találtam a tanyámon egy kis őzikét tejjel cumiztattam nagyon aranyos volt halgatotta nevére de sajna hasmenést kapott és elpusztult megsirattam és megfogadtam hogy soha többé ilyet nem csinálok késöbb tudtam meg hogy tisztán tehén tejjel nem lehet felnevelni azt javaslom neked hogy ne kisérletezz üdv Tibor
18/20 anonim válasza:
HY.:
A hasmenést azért kapta el,mert minden héten kokasost meg futort kell vele itatni!Akkor nem kap hasmenést!A tehéntejről annyit,nagyobb a zsirtartalma,inkább kecsketej vagy közvetlen a kecskétől mármint cumi nélkül,vagy pedig fejve cumisüveg de frissen kell neki adni mig "meleg"!
19/20 anonim válasza:
TILOS! Az állatvédők ugy megbüntetnek hogy belekékülsz sztem ne próbálkozz
20/20 anonim válasza:
Ha védett lenne... miért lőnék ki mindet? O.o
Ja és NEHOGY tarts mert sokkot kap és x.x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!