Róka tartás? Menete? Engedélyek? Hogyan?
Én is nagy rókafan vagyok, imádom őket, de amennyire én tudom, nem lehet legálisan tartani őket itthon. :(
Plusz a róka sajnos vadállat, s még ha kicsi kora óta is neveled, az ösztönök még működnek benne.
Egyébként külföldön foglalkoznak azzal, hogyan lehetne rókát háziállattá konvertálni (szebben nem tudom megfogalmazni, mert ugye itt arról van szó, hogy az alapvető "beállítódásaikon" módosítanak), de örökbe fogadni nem lehet még őket. Majd talán 1-2 generáció múlva.
Átérzem a lelkesedésedet, én is nagyon szeretnék rókát tartani, de sajnos ez nem csak a vágyainkon múlik, hanem az állat alapvető tulajdonságain is - ami nem teszi lehetővé, hogy háziállat legyen. Vadállat. Addig is a természetben gyönyörködöm bennük. :)
Ejj de jár :(
Látok sok ilyen videot hogy otthon a kerdben játszanak a rókával és olyan kár hogy itthon ez nem megy! :(
De köszönöm a válaszokat! Talán késöbb még össze jöhet a dolog! :D
#4/6
Erdész-vadásznak tanulok de ilyet még nem hallottam! Köszi ismerősök között érdeklödöm majd akkor...eszembe se jutott ez! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!