Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Lehet egér? Ma reggel valami...

Fke kérdése:

Lehet egér? Ma reggel valami motoszkált az ágyamban!

Figyelt kérdés

Ma hajnalban felébredtem, ez valamiféle minimális mozdulattal járt, mire a mellettem pihenő karom mellett mozgást érzékeltem, a mozgás egyértelmáen a lábam felé tartott, azonnal felriadtam, jelentős adrenalinnal megtámogatva a takarónát elkaptam a valamit és veszettül ütni kezdtem, majd kikeltem az ágyból. Hogy lenyugodjak elmentem fogat mosni. Mire visszatértem, immár fitt, félelem nélküli, de mindenre elszánt és harcra kész voltam. Kést ragadtam és egyenként lefejtettem az ágyneműm, de semmi.

1. Egy kollégiumi szobáról van szó.

2. A mi szobánkban van a legmelegebb, ezt sok embertől hallottam már.

3. A földön lévő ruhakupac is idális közeget nyújtana az egérnek.

4. Ha egér, akkor friss jövevény, eddig semmi jelét nem láttuk (se egérszar, se semmi, bár még nem néztem az ágyneműtartóm, mert a többiek alszanak és a sötétben nem látnék semmit.

Mi a teendő. Veterán harcosok válaszát várom, akik néztek már szembe az ellenséggel pusztán a testükkel, vagy hétköznapi közelharci fegyverekkel.

Előre is köszönöm.

2010. máj. 10. 05:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amúgy mióta vadállat a háziegér? Szerintem kisemlős. :)
2010. máj. 13. 20:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem is szürke házi egér, hanem gözü (mezei pocok), ezek aranybarnák, de vadítóan büdösek). Hajlamosak akár ágyneműtartóba is beköltözni, a szobában tartott kalitkás madarakat éjszaka riogatni, hogy azok vészesen kiabálnak és vergődnek. És imádják a napraforgót, fürtös kölest. Én élvefogó (dróthálós) csapdával fogtam be.
2010. máj. 26. 22:59
 13/18 anonim ***** válasza:
2010. máj. 26. 23:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyi mesélte, hogy egyszer nyáron a borospince előterében aludtak, nem tudtak lemenni a szőlőből zivatar miatt. Éjszaka arra ébredt, hogy a könyökhajlatában valami meleget és szőröset érez. Kisegér volt! Vele akart aludni.
2010. máj. 27. 11:29
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
szerintem egy ágy alatt lakó havasi leopárd volt az
2010. jún. 1. 16:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez rosszabb mint a legrosszabb horrirfilm.

Egyik éjszaka főhősünk motoszkálásra lett figyelmes. A mellette pihenő levágott kar felé nézett, ahol mozgást érzékelt. A mozgás a takaró alól közelítette meg főhősünk lábát. Hirtelen fölriadt és csak ütötte az a valamit. Csak ütötte és ütötte és tovább ütötte. Majd leesett az ágyról és beverte a fejét. Főhősünk ésszerűen döntött. Elment fogatmosni. Csak mosta és mosta nameg mosta a fogát, amíg elegendő erőt nem gyűjtött a leszámolásra. Visszatért és kést ragadott. És Rambó 3 bátorságával készen állt a harcra. De semmi. A valami eltűnt. Hirtelen előbukkant a szekrény mögül a véres magvakkal teli szájú egér...

2010. jún. 13. 23:26
 17/18 anonim ***** válasza:
XXXXXDDDDD
2010. jún. 14. 11:49
 18/18 anonim ***** válasza:
45%
arra még nem gondoltál hogy medvedisznóember?????vagy ha biztos vagy benn hogy egér feküdj ki a napra 3 napig ne fürödj és a büdöspunci szagtól elmenekül
2010. jún. 20. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!