Hogyan kell hatékonyan "hatástalanitani" egy staffordshire
terriert ala pittbult támadás esetén?
Először szólj annak a szellemileg nagyon elmaradott gazdának, hogy tartsa a területen belül a kutyáját. Ha nincs változás, akkor jegyző, bár 99,99%, hogy magasról fog szarni az ügyre, amíg őt nem kergeti meg. Valamit kell tenni mindenképp, még akkor is ha szelíd, mert még valaki kifut miatta egy autó elé vagy a kutyát ütik el.
2016. okt. 24. 12:12
A gazdát szúrd le, ne a kutyát. Ha a kutyán nyiffantod ki, akkor a gazda vesz másikat.
2016. okt. 25. 18:14
Szerintem is elég érdekesen fogalmazol... "pórázzal fojtani", "kiszurom/kinyomom a szemét", "hasbaszúrom".
Elég elmebeteg dolog, hogy ennyi mindent kitaláltál, hogy milyen válogatott módszerekkel "hatástalanítanád".
Először is mért nem megelőzni akarnád a bajt? Szerintem az mindenkinek jobb lenne. Szólj először a gazdának, ha a szép szóra nem hallgat mond neki, hogy feljelented, ha ettől sem változik a helyzet, akkor ténylegesen jelentsd be.
De amúgy van elég sok ilyen kérdés:
[link]
2016. dec. 5. 21:52
14/23 A kérdező kommentje:
még mindig itt tartunk, hogy megelőzni, nem ez nem a megelőzésröl vagy az elkerülésről szól hanem a túlélésről szóval igen ha lehet kikaparom mindkét szemét ha ez megállitaná ezen nemkell fennakadni
Kérdező, te is szellemileg vissza maradott vagy. az első válasz adónak igaza van.
Egyébként most mondjunk módszereket hogyan old meg a kutyát? Nem vagy normális és nem is érdekelnek téged az alternatív megoldások. A kutya ha gondolná ilyenekre, már megtörtént volna a baj, csak neveletlen, te viszont elmebeteg vagy hogy ilyeneket írtál, még sem szúrnak le
2016. dec. 10. 12:59
Először is. Most tudom hogy le leszek pontozva de a válaszolók nagyrésze szerintem nem találkozott még utcán nagytestü kutyával. És elgondolkodhatna azon hogy egy ember élete vagy egy kutya élete a fontosabb. Nekem is van kutyám és sose bántanám. De nem is engedem ki az utcára egyedül. Egyébként kérdező hogy végre kapj egy normális választ . Vegyél paprika sprét . Attól elvileg kifekszik de nem döglik meg. De a helyedben egy bicskát/kést is beraknák a zsebembe. Mivel én is jáok a kutyával a határba mindig van nálam paprika spré meg egy kés. Dose lehet tudni. De kiváncsi lennék hogy a kedveles válaszolók (tisztelet a kivételnek) hogy reagálnak arra hogyha jönnének haza gyalog suliból/munkából és a háza előtt a kukát túrná egy doberman vagy hazáig kiséri egy németjuhász. Vagy ott fekszik az utcán egy rotweiler. Mert velem már ez mind megtörtént. És mivel suliba nem késel meg paprika sprével járok elég sz*r érzés volt elmenni mellettük... De a tanyavilágokba még rosszabb a helyzet. Volt hogy nentünk ki a tanyánkra ami már nincs meg. És a kocsit megtámadta 2 rotweiler meg 2 kaukázusiból álló aranyos falaka. Most gondoljatok bele hogy jár aki ott gyalog jár haza.szerencsére jelezve lett a vadásznak aki kilőtte őket .
2016. dec. 22. 17:31
17/23 A kérdező kommentje:
Végre legalább akadt egy értelmes válaszoló aki érti a lényeget és nem csak kötekedni jön, de paprika sprayt beszerzek hamarosan
Jól teszed :) .A többi valaszoló azért nem érti mert meg nem akadt össze kutyaval utcán ....
2016. dec. 30. 00:05
2017. jún. 13. 21:50
Öregem én zgyan nagy állatbarát vagyok. De azért nem fogom hagyni egy kutyának hogy szét tépjen ha nem haragszol meg ;)
2017. jún. 14. 22:50
Kapcsolódó kérdések: