Találtam egy szarvasagancsot max fél kiló kicsit vöröses volt még a töve mintha véres lett volna szerintetek idei?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 23:11
31/53 anonim válasza:
Igen, a kérdés színvonalának megfelelt, ez való igaz :D:D És látszólag csak belőlem váltott ki hányingert, a kolléganőmnek tetszett :D:D
32/53 anonim válasza:
Alap....ki nem szokta nézni....én leszek a következő napi pózer :D:D
33/53 anonim válasza:
hááát am lehetne egyel jobb ez a kérdés de nem kegyetlenül k*rva rossz hanem aránylag sz@r de tegyünk még bele egy kis oltott meszet aztán jobb lesz :D youtube: babi néni strandra megy :D
34/53 anonim válasza:
74%-os egyébként te hány éves vagy? Ha már minden nap együtt röhögünk :D
36/53 A kérdező kommentje:
a másikat láttátok már?:D a Forró vizet a kopaszra verziós:D az is szép lett:D am meg te szerencsétlen jogászkodj máshol:D mert elöször le emesézel aztán meg le zoltánozol... döntsd már el hogy mi a nevem te nyomorék:D
2010. ápr. 7. 23:36
37/53 anonim válasza:
21 vagyok és jááány :D te? Emese farkas bercit láttad már ? és Bárány Attila dííídzsééét? nagyon nagy :D
38/53 anonim válasza:
héééj Emesét nem bántjuk mert jó arc...
40/53 anonim válasza:
Szintén 21 és nő :):) Meglepően komoly nő vagyok egyébként, de ilyenkor elkap a hév és nem bírom abbahagyni a nevetést :D
Kérdező, ne oltsd már a 76%-ost, tényleg leiskoláz meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!