Kisrókát szeretnék. Akarok rókakölyköt, amit én nevelek fel pici kora óta. Hol tudnék találni menjek ki az erdőbe és keresgéljek vagy van valami mód? Esetleg tudtok valakit aki árul vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Egy mező szélén lakunk (kb 1-2km re van egy erdő) és hozzánk szokott járni néha egy róka vacsizni. A kert mellé kiöntjük a kutyáink maradékát és ő azt megeszi. Szóval szeretnék egy saját rókát. Volna elég idő foglalkozni vele stb. és bírnék vele. Tudom nagy felelősség de bevállalnám. Különösen vonzódok a vadállatokhoz. Van két bagoly aki az erkélyemen tanyáznak, imádom őket nézni stb. Szomszéd tyúkokat nem szedne össze mert senki nem tart semmi baromfit se nyúlat. És nem is zavarná őket.2016. márc. 23. 12:42
11/12 anonim válasza:
Eltakarni a szomszédok szeme elől egy dolog, de a rókának szaga is van, nem is kicsi.
12/12 anonim válasza:
Rókát bárki tarthat, ha be van oltva. Mivel dúvadnak számít, csak egy engedély kell és már kész is. Tenyésztőt sajnos nem tudok mondani, mert az a projekt, ami szelíd rókák tenyésztésével foglalkozott, csődbe ment 2014 ben, nekem szerencsém volt, mert még előtte szereztem egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!