Egy érdekes koponya darab,1 három állkapcsú állattól. Milyen állat lehet ez?
Budapest területén készült a kép. Több okból is vízi állatnak gondolnám, de sajnos nem tudom azonosítani.
Pedig ez egy kopoltyú. Azért néz ki szőrösnek, mert ki van száradva. Legközelebb ha piacon jársz nézz meg egy pontyfejet alulról. Árulják külön, halászlébe.
Rendben hiszek nektek, már csak annál is inkább, mert én kértem a segítséget. Akkor ez egy hal. De milyen hal lehet az, ami a Rákospatakban él (átlagosan mondjuk 1mx1m-es patakról beszélünk) és így néz ki? Ha őshonos volna, akkor már valaki rávágta volna, hogy x vagy y fajta.
Van egy víz által kimosott öblös rész (ugyanis itt a patak nagy betonlapokkal van kirakva). Tavaly nyáron arra sétáltunk a kutyámmal aki nagyon ugatta az üreget és meg volt bolondulva. Megnéztem én is, nyúlkáltam benne, de egy harccsarablás szerű csapás, hang valami nagyobb testű állattól elvette a kedvem és otthagytuk. Most ezen a helyen sikerült ezt fotóznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!