Valamilyen egzotikus háziállatot szeretnék tartani etek közül: Farkas, Puma, Párduc, Oroszlán, Róka, Tigris, Jaguár, Sakál, Jagnardi, Ocelott, Szerván szerintetek melyik lenne a jó?
Az volna a kérdésem hogy szerintetek milyik a leg idomíthatóbb mint kutya?
Tudom biztosítani a megfelelő körülményeket stb.
Az volna a lényeg hogy legalább akkora legyen mint egy nagytermetű kutya, csak ragaszkodó legyen!
A kérdés nyilván csak vicc akar lenni. Már egy óvodás tudja, hogy ezek bizony nem háziállatok.
Aki tarthat otthon vadállatot, annak van engedélye és engedélyt csak ilyesmi témában végzett ember kaphat(állatorvos, biológus). És komoly előírások vannak, hogy mekkora területen tarthatok... Valamint ha ne adj isten megszokik, úgy tudom börtönt is kaphat a gazda.. + a hely kiépítésén túl az élelmezés is baromi drága..
Én is azt mondom, hogy inkább gondolkozz hagyományos háziállatokban, van bő választék.
úgy érzem te megőrültél
igazából van egy olyan macska amelyet a szerválból tenyésztett ki egy idősebb amerikai hölgy. ennek a macskának az a neve hogy szerengeti azért nevezte el őket így mert a szervál is a szerengetiben él.
ez a macska úgy jött létre hogy a szervált keresztezte a házimacskával. sajnos ezek a macskák nagyon drágák és nem hiszem hogy Magyarországon vehetsz ilyet
ez a hölgy csak egy olyan nőstény macskát tudott kitenyészteni amit tényleg szerengetinek tud nevezni
Szia
Tudod mennyi időbe telik, míg a farkasból egy szelíd, ragaszkodó kedvenc válik?
Minimum 10.000 év.
Ha van annyi időd, akkor szerintem válaszd a tigrist
Ezekbol a roka, es a szerval kivetelevel mind kiesik, mert vagy voros listas (vedett, ritka, kihalasveszelyes) vagy kulonosen veszelyes.
A roka kiesik amiatt, hogy az egy kis-kozeptermetu kutya meretu csak. Es a szerval is max kozepmeret (egy vizsla nagyobb).
Van egy két hektáros tetületed, 4 méter magas betonfallal?
Ha van, akkor segíthetek a sakállal kapcsolatban.
A többi esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!