Hol és mennyiért lehet rókát szerezni?
Szeretnék venni rókát és hallottam van lehetőség rá de sajnos nem találtam hogy hol és mennyiért
valaki tud segíteni?
kb mennyibe kerül?
Először is ott kezdjük, hogy miért van szűkséged egy rókára és mit tudnál neki nyújtani?
Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy lehet legálisan tartani... De nem is ez a lényeg most. Ha már a pénz a fontos, akkor nem ajánlom.
A róka amúgy nem kutya, sokkal nehezebb és másmilyenebb lenne felnevelni.
nem a pénz fontos. csak nem találtam semmit róla hol és mennyiért lehet szerezni..
azért mert szeretem a rókákat és feltudnám nevelni.
A rókával vigyázni kell.
Egy erdész tartott a kertjében,meg is halt veszettségben a hapsi.
Dúvadnak minősül és simán tartható. De csak a kézzel nevelt példányok, mert felnőtt korában nem szelídül meg. Vagy a helyi vadásztársaságnál érdeklődj, hogy kotorékozzanak fialási időben vagy a nagyobb állatvásárokon szoktak időnként felbukkani eladó példányok.
Az egyik barátomék tartanak. Nem szobatiszta, mindent jelöl az ürülékével, a falon is felmászik, és elég büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!