A varacskos disznón hol található a varacsk?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta érdekel...#varacsk
2015. okt. 8. 16:21
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
A fényképeken látszik, hogy a szeme alatt kétoldalt kinövések vannak. Szerintem azok a varacskok.
Egyébként így államvizsga közeledtével felvidítottad a napom :D
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen # 3/4 ! :) Nem is gondoltam, hogy tényleg van ilyen szó... Így mostmár minden értelmet nyert. Az életcélom beteljesedett... :D
2015. okt. 8. 17:30
6/10 szántóvető válasza:
jó neked hogy megtaláltad.én a bengáli tigrisen keresem bengált már évek óta,de eddig nem sok sikerrel :(
7/10 anonim válasza:
Ne keresd Bengált, India része. :)
8/10 anonim válasza:
És a szarvas miért szarvas, amikor agancsa van?? :D
9/10 anonim válasza:
"És a szarvas miért szarvas, amikor agancsa van?"
Egyszerű, a vér oxigénszállító fehérjéje a hemoglobin, aminek fontos alkotóeleme a vas. A szarvasban pedig van vér és van... na de innen már te is kilogikázod. :-)
10/10 anonim válasza:
A szarvas angolul shit iron? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!