Meik a kegyetlenebb állat? A farkas vagy a galamb?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdésnek tünik. Egy állatos könyvben olvsstam és már néhány embernek felzettem(mindig ugyan az volt a válasz) de nagyon érdekel hogy ki mit gonfol erről. Asszem én tudom a választ de még utána kell néznem. 2 nap múlva közlöm az erdményt.2015. júl. 17. 12:06
11/14 anonim válasza:
A galamb, mert még engem is fel akarna falni. :)
12/14 akotka99 válasza:
Saját fajtársal szenben a galamb emberrelszemben egyértelmü hogy a farkas
13/14 anonim válasza:
Ezn igaz, de csak azért, mert a galamb akármekkorát csíp is a kezembe, akkor sem történik semmi bajom, viszont ha csak azon múlna, hogy éppen a fészkét vagy a kicsinyét védi, akkor nagyon durván széttépne, ha az ereje erre alkalmas volna.
14/14 anonim válasza:
Etikailag, de még biológiailag is értelmezhetetlen a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!