Jen selter miért ilyen felkapott?
Figyelt kérdés
Szóval mit tett le az asztalra, azon kívül, hogy jó a p1csája?2015. júl. 16. 10:33
1/2 anonim válasza:
Megnéztem, hogy mi ez, és látom, hogy egy lány. Csinos, jó az alakja, az arca nem túl szép. Nem vettem észre, hogy felkapott lenne, mivel azt sem tudtam, kicsoda.
2/2 anonim válasza:
ezt miért ide? én névről ismerem. sajnos sokan vannak, akik abból élnek meg, hogy kibasszák magukat. és ennyi.
persze, nagy meló lehet, elismerésem, de számomra érdekes, hogy erre felveszik a pénzt, van rá igény .ha meg lány az illető és szép is, akkor még nagyobb esély van rá, hogy felkapott lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!