Miért kell itt minden 3. kérdezőnek border collie? Nem is egy egyszerű jószág. Mitől ilyen felkapott?
Mert olyan okooooos. ^^ <3
És sajnos nagyon-nagyon sokan csak odáig jutnak el, hogy ez egy okos kutya, és az igényeit már nem olvassák el. Legalább a kutyájuk legyen okos, ugye... (Igen, rosszmájú vagyok és cinikus.)
Volt egyszer egy kérdés, amiben a tisztelt gazdi kiborult, hogy hát a borderük szétszerelte az udvart, szétszaggatja a mosott ruhákat, aknatölcséreket kapar, és általános katasztrófa sújtotta területté változtatta az udvarukat, pedig ők direkt azért vettek bordert, mer'hogy az okos kutya, de hibás darabot kaptam, mert az övék milyen hülye, és vissza lehet-e cseréltetni.
Mindig vannak divatos fajták, egyszer a cukik, másszor a kemények, megint máskor az aktuális filmsztárok, hát most az okos kutya a divat, úgy látszik.
Vagy inkább reménykedjünk benne, hogy ilyen sok a tudatos, megfontoltan és felelősségteljesen döntő kutyatartó, akik készek munkakutyának való életet biztosítani a borderüknek. Akkor viszont javuló tendenciáról beszélhetünk. ;)
És miért van minden 3. kérdezőnek szaporított amstaffja, akiről tudni szeretné, hogy jó-e a mérete a korához képest? És miért akar minden harmadik kérdező olyan kutyát, aki családbarát, okos, engedelmes, hűséges, nem hullik a szőre, imád minden kutyát és embert, nem mellesleg megvan kicsapva egész nap az udvarra foglalkozás nélkül? Miért van minden harmadik kérdezőnek súlyos eü tüneteket produkáló kutyája, akit a neten akar meggyógyítani?
Szar világban élünk, na. :)
Azért, mert felkapott. Nekem sosem kéne, még ingyen sem.
Nekem mudim van, ugyan úgy terelő, százszor jobb, egyszerűbb kutya annak, akinek való ilyen állat!!! Tehát nem mindenkinek. Valakinek még egy bichon bolognese is lehet bonyolult eset, láttam már olyat is...
Ezek a 10-12 éves kislányok egymást hülyítik be, és akinek nincs menő kutyája (telefonja stb), azt kiközösítik. Tudom milyenek, tanítottam iskolában.
Mert tehetséges, lelkes, együttműködő, sok oldalú és még szép is. Csak nem való mindenkinek. Nem tudják, hogy nem így születik, csak a lehetőség van meg benne, hogy azzá váljon, amit a videón látnak. Az emberek egyszerűek.
Ui. Hú nekem meg mudi nem kéne még ha fizetnének se. Kinek mi jön be. Egyik fajta sem jobb mint a másik csak egyszerűen MÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!