Találtunk egy vaddisznót. Elég kicsi meg szopik. Mivel lehet etetni?
Figyelt kérdés
Kirándultunk . Es oda futott hozzánk egy kis vaddisznó. El sem jott melolunk. haza hoztuk . Mivel lehet etetni meg kicsit . Es szopik . Mivel lehet etetni ?2015. márc. 25. 08:03
3/17 anonim válasza:
Jelenteni kéne egy vadásztársaságnál vagy vadőrnél akik a vadállománnyal foglalkoznak. Vaddisznót nem lehet tartani, mert hamar megnő, és veszélyes is lehet. Vigyétek el a megfelelő helyre, ahol majd idővel visszaszoktatják az erdőbe. Nagyon nem jó, hogy hazahoztátok, mert a legtöbb kicsiért visszamegy a szülő.
4/17 anonim válasza:
Amúgy az a vadásztársaság tulajdona, és ha elhozod lopásnak számít.
5/17 anonim válasza:
Marha nagy szerencséd volt, hogy az anyakoca nem futott a malaca után.
De ha már elhoztad, akkor ahogy az előttem levők mondták, értesítsd a területileg illetékes vadásztársaságot és add oda nekik, ők a felelősek érte. Te nem nevelgetheted otthon, mert a vaddisznóból nem lesz cuki, szelíd malacka ha felnő.
Addig meg adhatsz neki kecsketejet cumisüvegből.
6/17 anonim válasza:
Eléggé sántít mondjuk a sztori,a kis vaddisznók nem szoktak csak úgy odaszaladni az emberhez,aztán el se mennek.Főleg ha az anyja még él,és nem pusztult el valamilyen okból.Az anyakocák nagyon veszélyesek ilyenkor,nem hagyta volna egyedül.
7/17 anonim válasza:
Én is láttam már magányosan kószáló, barátkozó malackát, de én olyan gyorsan leléptem ahogy tudtam.
8/17 A kérdező kommentje:
en tudom , hogy nem lesz cuki :D
természetesen nem fogom otthon nevelni mint egy kutyát ...
A malac riadt volt.
Mivel lehet etetni a CSÍKOS malacot
2015. márc. 28. 01:27
10/17 anonim válasza:
De már 3 napja nálad van akkor ezek szerint nem evett addig semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!