Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Valami elvitte mind a 6...

Valami elvitte mind a 6 tyúkunkat az udvarból, de csak tollak vannak, semmi tetem. Mi ez? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eredetileg 10 tyúkunk volt. Az első 2 hónapban minden rendben voltmde egyszer csak valami elvitt 4 darabot,csak tollakat hátrahagyva semmi lábnyom nem volt. Nem tudtuk befogni.Aztán ma a megmaradt 6 tyúkot is elvitte valami nyomtalanul csak pár toll maradt utána,semmi tetem,semmi vér, semmi.

EZ MILYEN ÁLLAT?Mi visz el 6 tyúkot egyszerre?

Én ezt már nem értem.Kérlek segítsetek hogy mi lehet ez és hogy mivel kapjam el.Egyébként tanyán lakunk,messze a falutól.

Help!!!

2015. febr. 3. 20:07
1 2
 11/11 anonim válasza:
A róka valóban úgy viszi el a tyúkot, hogy csak tollak maradnak, vérnyom sehol. Azonban én nem feltétlen csak állatra gyanakodnék. Sajnos az emberek is ,,úgy vannak összerakva" hogy van bennük bűnözési, lopási vágy. Mostanában már senkiben nem lehet megbízni.. Persze én ezzel nem akarok megbántani senkit, de ez az igazság!
2015. febr. 19. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!