Lehetséges, hogy a béka a "tettes"?
Figyelt kérdés
Vettem egy törpe karmosbékát, egy 25l es aksiba,csak ő lakott benne. 1hete vettem bele halakat, és ma reggel volt benne egy kb lecsupaszított kolibrihal, harapásnyomokkal. A szűrőmbe egy molli volt bedarálva, és nem tudom hogy férhetett bele olyan kicsi lyukon.a béka a kereskedésben ks halakkal volt tartva (a béka 1.5 centis a halak 3-4) :/2014. jún. 8. 23:29
1/5 anonim válasza:
A békának egyedül elég az a kis akvárium egyedül,
a többi halnak sokkal nagyobb kell.
Lehet hogy a béka volt, mert túl kis területre zártad össze őket, de valószínűbbek tartom az ammóniamérgezést.
Sok hal kis helyen sose jó.
2/5 A kérdező kommentje:
6 hal van benne, ebből 3 kolibri 3 molli, azthiszem az nem olyan sok(most vettem helyükbe másikat) Az ammóniamérgezéstől nem csupaszodik meg 1 hal 1 nap alatt és filéződik.ki, vagy de!
2014. jún. 9. 00:56
3/5 anonim válasza:
Valóban nem, de megdögölhet és utána le tudja csupaszítani a többi hal.
4/5 Platypus válasza:
Az ammóniától néhány óra alatt megdögölhet egy hal, és miután ez megtörtént fél nap alatt porhanyósra rohad. Onnantól akár a béka, akár a többi hal megrághatta. 25 literben nem is lenne szabad gerincest raknod a törvény szerint, és a kolibrihalnak meg a mollinak borzasztóan kicsi hely. Nem meglepő hogy megdöglöttek.
5/5 anonim válasza:
A béka nem támad magánál nagyobb halakra, a te felelőtlenséged miatt haltak meg azok a halak nagy valószínűséggel. Javasolnám hogy olvas bőven az akvarisztika után és csak utána kezdj el egy akváriumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!