Fontos! Tudok így menni?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha butaságot kérdezek, kérlek ne nézzetek hülyének, ha az. Szóval, úgy tudom, hogy mikor mikor menstruál egy nő, olyankor ne nagyon menjen erdőbe/túrázni, mert a szarvasok megtámadhatják. Nem tudom mennyire igaz ez. Viszont arra lennék kíváncsi, hogy a medvékkel mi a helyzet ilyen téren? Holnap mennénk a Bükkbe túrázni (kutyákkal) és úgy tudom, hogy van már a környéken pár medve. Szóval, épp menstruálok, így felmerült a kérdés, hogy vajon biztonságos-e így túrázni menni!?
Köszönöm!
2015. jan. 30. 09:29
1/7 Smileyhead válasza:
Magyarországon nincsenek medvék. :D Néha-néha átjönnek szomszédos országokból, de általában vissza is mennek. Farkasok viszont vannak a Bükkben, azzal vigyázz. :P
2/7 A kérdező kommentje:
4 kutyával leszünk, meg akkor viszünk "népnevelőt" :D Köszi.
De amúgy meg vannak medvék, na meg pont az
2015. jan. 30. 09:49
3/7 A kérdező kommentje:
* na meg pont az is elég, hacsak átjönnek :)
2015. jan. 30. 09:50
4/7 anonim válasza:
1: pont hogy tavaly/idén megtelepedett a medve (igaz a Börzsönyben ha jól emlékszem, de van)
5/7 anonim válasza:
Emiatt csak a cápáktól kell félned.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. jan. 30. 11:53
7/7 anonim válasza:
Köszi, hogy szóltál. Akkor holnap arra járok a családdal:)
üdv:
A medve
ja, meg a farkas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!