3/11 anonim válasza:
A maláriaszúnyog. Évente egymilliónál is több ember hal bele az általa terjesztett betegségbe.
4/11 anonim válasza:
89 %-os, attól, hogy sok ember belehal a csípésébe, még nem lesz félelmetes... erre a "veszélyes" jelzőt használjuk
amúgy az arachnofóbiásoknak valami nagy pókfaj, sokaknak egyik-másik kígyó, számomra pedig valamelyik csúcsragadozó... például álmodtam már olyat, hogy hatalmas szibériai tigris támadott meg, még most is emlékszem, mennyire féltem álmomban :D
5/11 anonim válasza:
egy nagyobbacska medencében a fehér cápa, kivéve ha nincs a vízben néhány húgycsövön felmászó halacska...vagy egy zárt barlangban kakilva egy gryzlivel.. Vagy az anyós amikor rádnyit, amikor a lánya szüzességével harcolsz..soroljam még? de annyi hely nem lesz aneten..vagy a fogorvos, de amikor rossz helyre nyuszi, megfordul a helyzet, nem beszélve az urulógusról--
6/11 anonim válasza:
Amit írtam, az az én szubjektív véleményem. Nyilván mindenkinek más a legfélelmetesebb. Egyébként, egy tigristől rettegni (itt nálunk) nem kevésbé értelmes dolog. Kicsi esélyed van rá, hogy szembejön egy parkban...
7/11 anonim válasza:
Előző, Te nagyon elgondolkodtattál.
Kedves kérdező, a válaszom: Te saját magad, az ember!
Amúgy több féla fajra oszlik a társaság...
De szerintem az legyen, akinek tiszta és jó a szíve, lelke és bántják a kicsinyét..
9/11 anonim válasza:
A haverom Béla, ha elveszed tőle a sörét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!