Szerintetek melyik allat a legundoritobb, vagy a legfelelmetesebb?
Semmitől nem félek csak a pókoktól!
Eggyetértek veled! :D
A rovarvilágból nekem a legundorítóbb a poloska, pedig nem egy egzotikusnak mondható rovarral is találkoztam már..
Az, hogy melyik a félelmetes az más kérdés..Nekem iszonyat ijesztő volt egyszer búvárkodás közben a zátonytól visszaúszni a nyílt vízre a hajóhoz vagy ötven métert.(ami még nem is sok:D ) Körbenéztem a víz alatt és a sötétebb távolban nagyobb halak is úszkáltak.. na az vol a rettegés:D Elképzelni a máskor barátságos cápát, ami mondjuk területet védve felém úszik mikor megfordulok..:D
a poloska tényleg marha undi. főleg, h kegyetlen büdös.
mindenféle mászó, szálló rovart és bogarat utálok, pláne, ha fölöttem köröznek, rámszállnak, vagy bejönnek a lakásba.
a pókoktól is irtózom, nem tudom miért. a darázstól azért félek, mert nem szeretném, h megcsípjen. a csótány meg az állatvilág legalja. és egyben legnagyobb túlélője. sajnos.
az egzotikusok nem érdekelnek, mert nem megyek a közelükbe :D
kígyó
ha látnék egyet magamtól pár méterre én szívrohamot kapnék de menten.
meg a béka, bár attól csak üvöltük, de egy kígyótól meghalnék.
de sok ilyen állat van még szerintem.
csak egy kérdés! Értem, hogy mindenkinek megvannak a maga félelmei, nem kötözködni akarok. Aki a békáktól fél az mitől fél? Vagy inkább undorodik? Nem nagyon tudnak bántani, ha te sem bántod őket akkor meg pláne.. ("szembepisilést" hagyjuk)
a harmadik válaszoló
A dromedátor természetesen.
remélem mindenki veszi a lapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!