Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szerintetek melyik allat a...

Szerintetek melyik allat a legundoritobb, vagy a legfelelmetesebb?

Figyelt kérdés
En nagyon felek a pokoktol.Igazabol nem tudom meg magyarazni miert,talan a labai miatt vagy ahogy maszik.Ki raz tole a hideg.
2011. jún. 14. 16:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

nekem is az első helyen az embere áll, mindkét versenyszámban.

a második pedig ő, már a neve is félelmetes:

[link]

2011. jún. 15. 07:56
 12/21 anonim ***** válasza:

medúza (nayon nem szeretem)

Amit a legjobban utálok az a szúnyog! Nem félek tőle, de nagyon idegesít :D

2011. jún. 15. 11:51
 13/21 anonim ***** válasza:

a béka nem bánt ? na nyalj meg 1 kicsi fekete-sárga békát [nem lövöm le a pont a nevével] és majd meglátjuk :)

undorító állat?: az ember elég undorító :)

olyan állat amitől különösebben a többinél jobban kellene tartani?: nincs 1 delfin is ugyan úgy meg tud ölni mint 1 cápa 1 kaffer is meg tud ölni nem csak 1 oroszlán még a legapróbb rovarok is lehetnek közvetve vagy közvetlen veszélyesek ez 1általán nem faj függő de 1ik se támad ok nélkül kivéve talán az ember :)

2011. jún. 15. 12:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Pók és skorpió:) Semmi más!
2011. jún. 21. 00:41
 15/21 Tigberra válasza:

a legundibb a csotany

a legfelelmetesebb a csorgokigyo

2011. jún. 21. 19:11
 16/21 anonim válasza:
PÓK!
2011. jún. 22. 16:05
 17/21 anonim ***** válasza:
összes rovar főleg százlábú hüllők, halak, puhatestűek. mindtől irtózok de az ilyen sunyi állatok a szívem csücskei mint a kőhal az a tengericsiga amelyik bebújik más állat házába és ilyen mérgező tüskézel vadászik... minden vipera + csuka és bikacápa :O meztelen csiga fuj fuj fuj magyarul nem megyek ausztráliába! :D ja és a polipokat kihagytam....
2011. júl. 8. 17:22
 18/21 anonim ***** válasza:
szerintem a politikus és a bankár közül valamelyik
2011. júl. 14. 17:56
 19/21 anonim válasza:

Nem tudom a magyar nevét, Whip Scorpion angolul, hihetetlen szerencsére kishazánkban nem fordul elő, máskülönben ki se mernék menni a házból:

[link]

2011. júl. 17. 22:44
 20/21 anonim ***** válasza:
A vadász viszi az undorító állat versenybe nálam az elsõ díjat,szerintem ezzel nem vagyok egydül;)
2012. júl. 28. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!